Ето какво узнахме за Диляна Попова

Гласувайте за статията

Неизвестен факт за Диляна Попова излезе наяве

Диляна Попова разкри нещо, което никой не е предполагал за нея. Оказа се, че красавицата не обича църквите. Тя не крие, че не влиза в църквата. И не защото няма време за това, а защото не желае да го направи.

Красавицата не крие, че е набожен човек. Християнските празници тя приема повече като повод за забавление и събиране с близките.

Тя споделя, че вярва във висшата сила, която съществува, но не изповядва конкретна религия. Моделката споделя, че има собствена философия за тези неща, научи Хот арена.

Последните слухове около Диляна Попова гласят, че тя все още не е преживяла раздялата си с Асен Блатечки. Слуховете гласят, че красавицата е съсипана. Несгодите в личния й живот вече дават отражение върху нейното здравословно състояние.

Приближени до нея споделят, че тя се страхува най-често от самотата. Поради тази причина майка й е напуснала родното Гулянци и се е преместила в столицата, за да е неотлъчно до щерка си.

Възрастната жена помага на моделката не само в грижите за детето, но и прави всичко възможно да я измъкне от пропастта, в която се намира.

Напоследък красавицата се оплаква от паник атаки. Тъжна и унила е. Често изпада в депресивни състояния.

Причина за това е провалената й връзка с Асен Блатечки. Той я заряза, докато тя носеше в утробата си плода на тяхната любов.

Диляна Попова не ходи на църква

Диляна Попова не ходи на църква

И докато той успя да се измъкне чист от цялата тази история, всички негативи от случилото се бяха за сметка на Диляна Попова.

Моделката трябваше да преглътне и всички обидни думи, изречени от непознати по неин адрес. Всички я обвиняваха, че е разбила семейството на Блатечки, пише Хот арена.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар