Антония Петрова остава с фамилията Бередин (Вижте каква е причината)

Гласувайте за статията

Антония Петрова ще остане с фамилията Бередин, въпреки нежеланието си да носи това име

Въпреки, че оповести публично края на брака си с Александър Бередин, Антония Петрова продължава да се подписва с фамилията му. Това стана причина за спекулации, че двамата може би са се събрали или сдобряването им е въпрос на време.

Но в тези слухове няма нищо вярно. Хот арена разкри истинската причина, поради която Антония Петрова продължава да се представя с фамилията Бередин.

Всъщност тя ще продължи да го прави дори и след развода си с руския олигарх. Причината за това е, че по закон тя ще продължи да носи фамилията му въпреки нежеланието си.

Причина за това е постъпката на бившата моделка малко след венчавката й с Александър Бередин. По закон след като се омъжи жената има две опции. Или да се откаже от бащината си фамилия и да я замести с тази на мъжа. Или да приеме и името на мъжа си и така имената й да станат общо 4.

На Антония Петрова не й допаднал нито един от тези варианти. Тя решила да се откаже от бащиното си име и за свое второ име да приеме фамилията на баща си, а за трето – съответно фамилията на съпруга си.

Трите момински имена на миската са Антония Иванова Петрова. А след брака си с руснака имената й по документи са Антония Петрова Бередин.

С благословията на баща си тя се отказала от бащиното си име, за да приеме фамилията на съпруга си.

Антония Петрова ще остане с фамилията Бередин, въпреки нежеланието си да носи това име

Антония Петрова ще остане с фамилията Бередин, въпреки нежеланието си да носи това име

Ако след развода блондинката реши да махне името на мъжа си, тя ще остане само с две имена – нещо, което българските закони не позволяват. За да се отърве от името на руснака тя ще трябва отново да води дела за връщането на бащиното й име.

Перничанката е категорична, че няма да го направи, защото не желае повече да се занимава с това.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар