Брендо с щедър жест към Лили Иванова

Брендо с щедър жест към Лили Иванова
4 (80%) 2 votes

Брендо изненада приятно Лили Иванова

Брендо направи шикозен подарък на Лили Иванова за рождения й ден. Примата се сдоби с мечтания морски дом.

Новото жилище на звездата се намира в тузарския комплекс „Оазис“, собственост на кокаиновия крал. Комплексът се намира в непосредствена близост до китното черноморско селце Лозенец, известно у нас като българското Сен Тропе.

В новото си жилище естрадната прима посрещната великденските празници.

Въпреки, че притежава просторен апартамент в местността Свети Никола край Варна, всеки път когато има участие по морето, обичаната изпълнителката отсяда при Брендо.

Тя е била редовен посетител на комплекса му през последните няколко години заради изявите си в бар „Хасиенда“, намиращ се в непосредствена близост до комплекса.

Всеки път Лили Иванова избирала един и същ апартамент, в който да отседне. Тя се чувствала най-добре в малко кокетно апартаментче с площ от 60 квадратни метра.

Жилището било с изглед към градината, но Лили Иванова предпочитала него пред апартаментите с изглед към шумната плажна алея.

За рождения й ден Брендо решил да я изненада, прехвърляйки на нейно име въпросния апартамент. Жилищата в комплекса, който е негова собственост, вървят между 200-250 000 евро.

Зад решението на мафиота да предостави на примата напълно безвъзмездно апетитния имот, стоят користни цели.

Брендо изненада приятно Лили Иванова

Брендо изненада приятно Лили Иванова

Мафиотът преценил, че Лили Иванова ще направи добра реклама на комплекса му и с нейна помощ той ще успее да продаде останалите си апартаменти.

В шикозния комплекс имоти имат предимно руски граждани. Лили Иванова е сред любимките на руснаците.

От годините на соца нашенката има милиони фенове в Русия. Затова Брендо решил да не губи повече време и да й прехвърли любимия апартамент, пише Ретро.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар