Лили Иванова с рекорден хонорар от „ВИП Брадър“

Гласувайте за статията

Лили Иванова е категорична

Лили Иванова е една от най-желаните звезди от продуцентите на формата. От старта на формата тя многократно е получавала предложения за участие в него.

Само преди дни тя е получила поредното предложение от продуцентите на рейтинговото риалити. Новият сезон на формата стартира между 10 и 2о септември тази година. В момента тече кампания по набиране на звезди, които ще участват във формата.

Процудентите на рейтинговото шоу не пропуснаха възможността и този път да поканят естрадната прима. Те предложили на Лили Иванова да вземе участие в продукцията срещу рекордния хонорар от 350 000 лв.

На това предложение примата отговорила по начин, по-различен от отговора й преди. Този път тя решила да си остави вратичка и заявила, че за звезда от нейния ранг хонорарът трябва да бъде поне 1 милион лева.

Обичаната изпълнителка споделил с продуцентите, че има някои изисквания. Едно от тях е да спи под един покрив с останалите съквартиранти. Както и за менюто й да се грижи избрана от нея кетъринг фирма.

Но съжаление до споразумение не се стигнало. Продуцентите любезно отхвърлили офертата на Лили Иванова за хонорар от 1 милион лева.

Изпълнителката е категорична, че няма да направи компромис с хонорара си и срещу по-малка сума не би взела участие в подобно предаване, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Лили Иванова е категорична

Лили Иванова е категорична

Всеизвестен факт е, че звездата спазва стриктен режим. Тя не крие, че обича да спи до обяд. Менюто и грижите, които полага за себе си, също са специални.

Първото нещо, което обичаната изпълнителка прави след ставане от сън, е да изпие чаша топла вода. В нея тя разтваря лъжичка мед и няколко капки лимон.

Лили Иванова е категорична, че това е най-добрият начин за пречистване на тялото от токсини.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар