Асен Блатечки пръсна цяло състояние за малкия Борил

Гласувайте за статията

Aсен Блатечки пръсна цяло състояние за сина си

Асен Блатечки похарчи цяло състояние за малкия Борил. Месеци след като синът му се появи на бял свят, актьорът похарчи 60 000 лв за него. Сумата е била платена за съхраняване на стволовите клетки на чаровния мъник.

Въпреки, че Асен Блатечки заряза майката на Борил, още преди появата му на бял свят, актьорът никога не е преставал да се интересува от наследника си.

Още, докато моделката била бременна, двамата родители обсъдили възможността да съхранят стволовите клетки на детето си. Материалът е бил иззет от пъпната връв на Борил веднага след раждането му.

След това стволовите клетки са били съхранявани в българска клиника, докато известните родители решат къде ще ги изпратят за съхранение.

След задълбочени проучвания двамата избрали възможно най-доброто място в Европа. В момента стволовите клетки на Борил се съхраняват в най-добрата клиника в Англия, чиито методи са одобрени лично от английската кралица.

За услугата Асен Блатечки е броил сумата от 60 000 лв. Единствено разходите около подготовката на документите са били за сметка на Диляна Попова.

Моделката се срамувала да поиска пари от бащата на сина си. Още повече, че след раждането му те вече бяха разделени.

Красавицата няма постоянни приходи и разчита предимно на финансовата подкрепа на приятелите си, изтеглила всичките си спестявания, за да плати исканите суми.

Aсен Блатечки пръсна цяло състояние за сина си

Aсен Блатечки пръсна цяло състояние за сина си

За щастие Асен Блатечки заплатил цялата сума за разходите за съхранение на стволовите клетки, която възлиза на 60 000 лв. Клиниката предлага и опция за разсрочено плащане, но актьорът предпочел да не се възползва от нея и да заплати сумата наведнъж.

В същата клиника и Лора Караджова съхранява стволовите клетки на дъщеричката си, която се появи на бял свят преди 3 години, пише Ретро.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар