Ани Цолова се размина на косъм

Ани Цолова се размина на косъм
5 (100%) 1 vote

Ани Цолова набелязана от измамници

Ани Цолова се размина на косъм. Тв водеща е била набелязана от измамници и едва не стана тяхна жертва. За скандалния случай сподели самата тя в ефира на Нова тв.

Ден преди това да се случи в ефир се ожали и колегата й Сашо Кадиев. Той сподели със зрителите, че е станал жертва на хакери, които са източили банковата му сметка.

Първоначално получил съобщение от банката, в която има банкова сметка за теглене от дебитната му карта на сума в размер на 107 лв. След няколко минути последвало второ съобщение за още едно теглене.

Тв водещият предположил, че подобна сума не може да бъде изтеглена през банкомат на българска банка и затова направил веднага проверка в интернет. Той установил, че става въпрос за банка, регистрирана на остров Бали.

Сашо Кадиев е категоричен, че при наличието на всички тези технологии е невъзможно да се защитим. Той посъветва зрителите да държат парите си в две различни банки. И задължително една от картите им да бъде дебитна.

Ден след като той се оплака в ефир, същото направи и Ани Цолова. Тв водещата проплака, че едва не е станала жертва на подобна измама. Тя сподели, че е получила обаждане от банката, чиито услуги ползва, пише ПИК.

Ани Цолова набелязана от измамници

Ани Цолова набелязана от измамници

Ани Цолова сподели, че е била посъветвана да смени кредитната си карта, тъй като е било открито скиминг устройство на банкомата, от който тя тегли пари.

Последните клюки около нея гласят, че тя има сериозни финансови проблеми. Тв водещата изпитва затруднение относно обслужването на ипотечния кредит и поддръжката на дома.

Поради тази причина тя обмисля варианта да се раздели с палата си в Драгалевци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар