Дарина Сарелска направи ключови разкрития

Дарина Сарелска направи ключови разкрития
5 (100%) 1 vote

Дарина Сарелска проговори след скандала

Дарина Сарелска направи ключови разкрития за скандала с Васил Иванов. В ефира на Нова тв тя заяви, че на досега винаги се е отнасяла с уважение към работата на Иванов.

Шефката на новините заяви, че репортажите трябва да бъдат дело на журналиста. Но при Васил Иванов това невинаги е било така и поради тази причина са били отказвани негови репортажи.

Тя допълни, че няма конкретен случай, в който да са били забранявани репортажи за определена тема или определен човек. Дарина Сарелска сподели, че двамата са водили определени дискусии. Но в никакъв случай не може да се каже, че Васил Иванов е бил цензуриран.

Медийната шефка допълни, че самият той е правил разследвания след изборите през 2015 година и те са били излъчени. Тя припомни за разследванията по повод спирките в столицата и други случаи, в които те са били насочени срещу кметове на общини.

Дарина Сарелска опроверга и твърденията, че е изнасяла данни от разследване. Тя обяви за неистина и обвиненията, че е разговаряла с кмета на Неделино. В изявлението си тя е категорична, че такъв контакт не е бил осъществяван никога.

Сарелска не отрече, че девер й е активист на ГЕРБ в Смолян и в момента е народен представител. Но заяви категорично, че тази роднинска връзка никога не е била предмет на нейната работа в Нова тв.

Дарина Сарелска проговори след скандала

Дарина Сарелска проговори след скандала

Медийната шефка изрази недоумението си от факта, че един журналист борави свободно с данни на ДАНС. Тя заяви, че Васил Иванов злоупотребява със сериозни понятия като цензура.

Дарина Сарелска заяви категорично, че ще го съди за уронване на престижа и авторитета. Тя припомни още, че използваните от него методи за записване на разговори с колеги, са незаконни, пише БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар