Вижте какво подари Бойко Борисов на Волен Сидеров за рождения ден (Снимки от събитието)

Гласувайте за статията

Бойко Борисов пристигна пръв на партито по повод рождения ден на Волен Сидеров

Бойко Борисов уважи личния празник на коалиционния си партньор. Вчера Волен Сидеров навърши 61 години. Той дори се пошегува, че Румен Радев му е скроил много подъл номер, свиквайки парламента именно в деня на личния му празник.

Атакистът заяви, че заради решението на държавния е глава е принуден да почерпи всички 240 народни представители.

Той успя да събере на една маса коалиционните си партньори, но за да преговарят за новото Народно събрание, което ще съставят с мнозинство, а за да се веселят.

Пръв на партито по повод рождения ден на Волен Сидеров, пристигна Бойко Борисов. Лидерът на ГЕРБ се появи заедно с дясната си ръка Цветан Василев.

Бъдещият премиер уважи коалиционния си партньор, въпреки лошото време. На влизане в заведението, той отговори на няколко въпроса на събралите се пред входа журналисти.

Бойко Борисов отправи пожелания към Волен Сидеров, заявявайки че единственото, което ще му пожелае, е здраве. Лидерът на първата политическа сила заяви, че това е най-важното.

На въпроса какъв подарък му е подготвил, Бойко Борисов заяви, че се е спрял на една скулптура. Той допълни, че всъщност изборът не е бил труден, защото не е избрал лично подаръка, а е изпратил да го купят.

Сред гостите на партито беше и Валери Симеонов, който пристигна малко по-късно.

По-рано вчера от кулоарите на парламента лидерът на Атака коментира плановете си в следващото Народно събрание. Той заяви, че няма да е част от него, пише ПИК.

Политикът е категоричен, че ще остане в парламента. Решението си обоснова, заявявайки че има много по-важна работа за вършене като парламентарен представител, а не като министър на някое от ведомствата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар