Лили Иванова лъже за годините си: Ето кога е родена, според истинското й кръщелно! (още подробности)

Гласувайте за статията

Лили Иванова е имала издаден фалшив паспорт, в който се уверява, че е 49-ти набор! Пълна лъжа!

Голямата Лили Иванова може и да е велика, но има един огромен комплекс. И той е за възрастта й. Примата на родната естрада от години опитва да се младее и да се прави на неостаряваща икона, но това, разбира се, е невъзможно.

Лили Иванова

Лили Иванова излъгала с една декада за годините си

Припомняме, че преди време един вестник разпространи международния паспорт на певицата, в който е обявено, че Лили Иванова е родена на 24 април 1949-та година. Е, това се оказа пълна лъжа и измама.

Стана ясно, че паспортът на певицата от 1988-ма година е бил издаден фалшив, каквато странна практика е имало навремето с кадри на БКП. Други творци също са се възползвали от „намалението“ и са мушнали под дюшека някоя и друга годинка.

Лъжата обаче не може да остане скрита дълго време. Истинското кръщелно свидетелство на Лили Иванова се пази в храма „Св. св. Кирил и Методий“ в родния й Кубрат. А свещениците правят всичко по силите си да го пазят като очите си от външни лица.

На пръсти се броят просветените, които са имали честта да видят с очите си заветния документ. Според който Лили Иванова е родена на 24 април, но през 1937 година. Тоест тази година, дори след няколко дни, примата ще чества 80-годишния си юбилей.

„В това не само няма нищо лошо и срамно, но и е похвално. Вместо да се гордее, че на 80 лазарника изглежда и пее по този начин, тя взела да се гивизи. Дай Боже и тя, и всички хора да остаряват. Само това ти гарантира, че ще си жив и здрав“, коментират почитатели на звездата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Лили Иванова лъже за годините си: Ето кога е родена, според истинското й кръщелно! (още подробности)”

  1. Кака Лара

    апр. 20. 2017

    Да е само тя. Аз от всички познати като дете „звезди“ в пресата пише, че са по-млади от мен.

Добавете коментар