След редица слухове: Ето кой е щастливецът до Натали Трифонова!

Гласувайте за статията

Натали Трифонова най-после е на крилете на любовта!

Натали Трифонова е на крилете на любовта. Красивата синоптичка на Би Ти Ви не извади голям късмет от флирта си със Слави Трифонов.

Натали Трифонова

Натали Трифонова е луда по Антонио

Момата бе спрягана за поредната любовница на Дългия. Дори се заговори, че хубавицата ще го дари с така дългоочакваното от широката публика дете.

Нещата между двамата не се случиха така, както й се искаше на амбициозната синоптичка.

Припомняме, че Наталия Трифонова зае мястото на Станислава Цалова на екран. Тя е в майчинство и отглежда второто си дете. След което Трифонова се надява да стартира собствено предаване.

След края на флирта с Дългия синоптичката не остана сама. Името на очарователната синоптичка бе спрягано и с друг известен мъж Според клюката тя мачкала чаршафите и с Николай Бареков.

„Нямам представа откъде се появиха тези клюки. Но нищо от тях не е вярно”, каза тогава чаровната синоптичка.

Тя все пак се запознава със Слави Трифонов, преди да стъпи на екран в медията. Това се случва при един от неговите танцувални формати.

Родената в старопрестолния град Велико Търново хубавица танцува балет от малка и обожава математиката. Дълго време тренира и боулинг.

Произхожда от лекарски род, но има влечение към телевизията. Явява се на кастинг за водещ на прогнозата за времето по ТВ7 и го печели. Води и собствено предаване за музика, изкуство, култура, кино и музика „Градът”.

Тя е твърде млада, но вече мечтае за семейство и деца. Защото има мъж до себе си. Самоличността му, не е неизвестена дори и до близките на гологлавия шоумен.

Мъжът на сърцето й е футболист от футболния тим „Левски”. Късметлията се казва Антонио Аниете.

Двамата с ритнитопковеца се запознали през зимата. Още тогава блондинката разбрала, че това е мъжът за сърцето й.

Освен че бил джентълмен, ритнитопковеца бил добре сложен. И най-важното обичал да я глези.

„Най-важното е мъжът до мен да е емоционално интелигентен, стабилен и уравновесен. Освен това да разбира емоциите ти”, разкрива предпочитаните качества на мъжа до себе си блондинката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “След редица слухове: Ето кой е щастливецът до Натали Трифонова!”

  1. фройдо

    авг. 15. 2017

    Жената като свикне на редовно таковане и после пощръклява да си търси.

  2. Слави Трифонов

    авг. 16. 2017

    Най-важното е да има кинти, пък нищо, че е манго, всъщност е “ много сладък“ и е „мъжът на сърцето и“. Можеше да забие някой богат българин, всеки би я поискал, но не би, трябва да е кюмюр.

Добавете коментар