Бившата министърка на земеделието бременна с близнаци (Вижте още)

Гласувайте за статията

Бившата министърка Десислава Танева ще става майка, не на едно, а на две бебета

Бившата министърка от кабинета на Борисов 2 е бременна с близнаци. Според слуховете тя щяла да роди съвсем скоро.

Десислава Танева е спрягана да оглави отново Министерството на земеделието и храните. Сливналийката според мълвата я гласят да поеме пак поста на най-богатия сектор – земеделието. Там се харчат най-много европари. Разпределят се 30 % от отпуснатите средства на Евросъюза.

Само, че се появил малък проблем. Пищната бивша министърка таман ще влезе в новия кабинет и трябва да роди. Ситуацията се оказва много сложна. Тъй като Танева ще има близнаци. Поне според запознати. Тя била забременяла ин витро. От неизвестен донор. А не от спряганите й за любовници сливенски свещеник или пък кмета на Котел.

Не става ясно как младата майка ще се справи хем с бебетата, хем с министерството. Някои на шега разправят, че ще се наложи да кърми децата на работното си място. Което е прецедент и не се е случвало по света, предават от електронното издание slava.bg.

Деси Танева обещала да се върне след раждането бързо, разкриват от преговарящите за новия кабинет. Щяла да остане само две седмици в къщи след като се появят на бял свят чедата й.

Но тъй като ще е самотна майка и няма баща, който да излезе по майчинство мисията изглежда почти невъзможна. Стига кърмачетата да са живи и здрави все някак ще се реши проблема. От ГЕРБ щели да минат към изпълнението на план Б. Който включва Васил Грудев, ама то бил смятан за бита карта.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар