Проф. Вучков изригна: Поли Генова е затлъстяла, половинвековна и охранена леля! (певицата реве с глас)

Гласувайте за статията

Поли Генова беше смазана, направо прегазена от устатия проф. Вучков!

Какво лошо му е сторила Поли Генова на проф. Вучков, че критикът си позволи не да я разкритикува, а да я размаже с обиди. При това обиди, брутални за всяка една жена. Камо ли млада и известна като изпълнителката.

Поли Генова

Поли Генова беше изравнена със земята от устатия проф. Вучков. Размаза я от обиди

В своя коментар Вучков без никакво неудобство, нарече Поли Генова затлъстяла и половинвековна лелка, която като всяка подобна лелка, е добре охранена.

„Гледам я и виждам как дрехите й всеки момент ще се разпорят и ще се пръснат по пода. Как може да се докара до този вид, та тя е само на 32 години?! А и талантът й не е талант. Постоянно се изтъква колко много била направила за пеещите дечица от група „Бон-бон“, избълва Юлиян Вучков. По адрес на менторството й в „Гласът на България“.

Според него Поли Генова не спирала да се пъне и да насилва оскъдните си гласови възможности. Като за заблуждение на публиката, не спирала да друса мощните си телеса. Така хората оставали със заблуждението, че не върти една и съща мелодия – каквото всъщност правела.

Думите на проф. Вучков се стоварили като жесток шамар върху нищо неподозиращата Поли Генова. Близки до обкръжението й хора разкриха, че горката останала като ударена от гръм. А минути по-късно ревнала с глас като малко дете.

„Страшно обидно е това. Какво си позволява този пенсионер, който отдавна трябваше да бъде вкаран за лечение в съответното психично заведение. Колко още ще му търпим глупостите и бръщолевенията. Кой е той, че да обижда обичани и успели млади хора“, коментират приятели и познати на Поли Генова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Проф. Вучков изригна: Поли Генова е затлъстяла, половинвековна и охранена леля! (певицата реве с глас)”

  1. Еми

    сеп. 17. 2017

    Наистина Поли напълня,но не смятам,че трябва да бъде обиждана за това.Това,за което е прав обаче Вучков е,че Поли Генова няма глас.Не може да пее, а непрекъснато я популяризират медиите. Навремето в соца имаше партийни певци.Излиза,че и сега е същото.Това дразни хората.За това Вучков е прав !

  2. ТОМИ

    сеп. 24. 2017

    НАПРОТИВ-ПОЛИ ПЕЕ,И ТО КАТО ФУРИЯ,СТРАХОТЕН ГЛАС,КЛАСНА ПЕВИЦА,ТАЛАНТ,НЕ КАТО ЛЮБОВНИЦАТА НА ПЪРВАНОВ,ДЕТО НЯМА ГЛАС И САМО ПИЩИ…ПОЛИ СИ ЗНАЕ ТАЛАНТА,МАЛКО ДЕТСКИ СЕ НОСИ,АКО СЛЕДВА ДЪРЖАНЕТО НА КЛАСНАТА ЛИЛИ ИВАНОВА,ЦЕНА НЯМА ДА ИМА,ПОВЕЧЕ САМОЧУВСТВИЕ,ИМА ЗАЩО!

Добавете коментар