Сашка Васева се похвали с наследниците си (Вижте какви красиви деца е отгледала)

Гласувайте за статията

Сашка Васева се фука с децата си, ще стават модели

Децата на Сашка Васева тръгват по собствен професионален път. 17-годишният Христо-Никола и 9-годишната Христина-Елена станаха модели.

Двете пораснали отрочета на фолк певицата са заснели пролетна фотосесия. От която си личи, че наистина имат талант.

Заради тях си певицата загърби пословичната си скандалност. Наложи си нов по-скромен имидж и се отдаде само на семейството. Сега е решила да покаже какви красиви деца е отгледала. Като всяка майка да представи на публиката своите гълъбчета.

Христо-Никола има много големи амбиции в манекенството. Очарователният тийнейджър ще се появи в дефиле на сцената на 9 април. Тогава ще се проведе пролетното ревю на известна модна агенция от България. Младежът си мечтае да го забележи някой от чуждестранните агенти, които ще присъстват на модния форум. И защо не да получи някое примамливо предложение за работа на международния подиум, предават от електронното издание bgdnes.bg.

По-малката му сестра Христина-Елена също има определено бъдеще на червения киим. Момичето все още е малко, но от далеч се набиват ясно сините й очи. Хлапето има усет към камерата и знае как да се държи на снимачната площадка.

Според запознати Хриси е одрала кожата на татко си. Докато брат й е пълно копие на Сашка.

Дупнишката мадона признава, че днес целите в живота й са свързани единствено с бъдещето на децата й. Наследниците й вече са големи и не иска да ги срами с лъжите, които се пишат по неин адрес. Въпреки, че тя донякъде сама си е виновна като разкриваше пикантни тайни от семейния си живот със съпруга си. С когото не веднъж се разделяха, а после пак се събираха.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар