Алисия отново коригира устните си: Този път успешно!

Гласувайте за статията

Алисия пак намери какво да си коригира!

Алисия отново легна под ножа. Поп фолк дивата има огромен стремеж към съвършенство. Това изпълнителката го показва в професионалния си живот.

Алисия

Алисия поправи дефекта върху устните си

Но и в личния тя продължава да е същата перфекционистка. Наскоро любимата на Жоро Бирмата се е заела да премахне несъвършенствата по себе си.

Първоначално е тръгнала да коригира дефектите по устните си. Звездата на „Ара мюзик” на няколко пъти си е слагала хиалурон в тях и накрая са се образували топчета в устните й.

Те не само дразнели изпълнителката, но и стояли много грозно на лицето си. Заради което поп фолк дивата е решила да изправи този дефект, причинен от пластичната хирургия.

Топчетата по джуките си тя коригира с нова операция. Засега ефектът е положителен. Една част от бабуните й са отстранени. Остават обаче още, които трябва да се премахнат в най-скоро време.

Според нейни приятелки Алисия е доволна от ефекта. Но иска на всяка цена да премахне всички несъвършенства по устните си.

Бившата на Валери Божинов често е лягала под хирургическия нож. Дори корекциите по себе си тя е превърнала в страст, към която се стреми непрекъснато.

Певицата вече три пъти е лягала под ножа, за да коригира носа си. ринопластиката й е донесла ефект, от който на този етап чалга фурията е доволна.

Но Алисия не сее спряла само с тези корекции. Два пъти гласовитката от Вакарел е ремонтирала и скулите си. Тази манипулация е особено популярна сред колежките й и тя не прави изключение.

Алисия е оправяла и контура на устните си. Звездата на „Ара” си е правила и лифтинг.

Според близките й пластичните операции все не са достатъчни за изпълнителката на „Жестока болка”. Тя обаче е решена да спре тогава, когато постигне желаното съвършенство.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар