Шаш: Защо Милица Гладнишка се офъка нула номер?!

Гласувайте за статията

Милица Гладнишка се офъкала нула номер, толкова била луда!

Милица Гладнишка никога не е била от кротките. Актрисата в момента е ментор в „Като две капки вода”. Лудетината признава, че никога не се е притеснявала да експериментира със себе си.

Милица Гладнишка

Милица Гладнишка прави, каквото й хрумне

Още като студентка в НАТФИЗ е обръснала косата си. Защото след изрусяването тя е изгоряла и поради тази причина се обръснала нула номер.

Милица Гладнишка си спомня как се е случило това. По време на следването си тя била с къса коса. Но имала два супер големи кичура отпред.

„Бяха дълги като слонски бивни. Имах и доста шашав бретон. Харесваше ми този на Лайза Минели. И веднага си направих такъв. Много просто.

Много скоро след това реших друго. Поисках да стана руса. И речено-сторено, реших да го направя. След като го сторих, стана така, че ми изгоря косата.

Вместо руса, цветът бе рижав, прегорен. Нямах никакъв друг изход, освен да се обръсна гола глава. И затова направих това. Изобщо преминах през всякакви прически на косата си”, разказва Милица Гладнишка.

Но както казват хората, всяко зло за добро. След като се офъкала подобаващо, разкрила колко много си прилича с баща си. Не подозирала, че може да има такава прилика.

„Няма никакво съмнение. Така подстригана си докарах вид на дете идиотче”, признава си пухкавелката. И не скрива, е винаги е обичала да експериментира.

Наскоро Милица Гладнишка направи една фотосесия, която бе ала Моника Белучи. Артистичното вдъхновеи на „като две капки вода” влезе още в образа на три световно известни дами – Мадона и Синди Крауфорд. Поводът бе мартенското издание на женското списание „Ева”.

„Макар и да не е типично да е кокетна, Милаца Гладнишка се справи страхотно. Наслаждаваме се на високия й професионализъм, ролите й в театъра.

Както и на изтънчения й глас. И не на последно място в ролята й на преподавател по актьорско майсторство”, споделят от екипа на модното женско издание.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар