Ирина Тенчева разви мания по готвенето!

Гласувайте за статията

Ирина Тенчева се вманиачи в готвенето и в кухнята!

Ирина Тенчева намери своето място. Бившата телевизионерка си е намерила занимание. Досега тя не се е появила в нито едно кулинарно шоу.

Ирина Тенчева

Ирина Тенчева разви мания по готвенето

Съпругата на продуцента Иван Христов не е била участничка в „Мастър шеф”, като в момента тече неговия трети сезон. И за голямата награда се надпреварват рекорден брой хоби готвачи. Но самата блондинка разкрива, че смята себе си за кулинарен гуру.

По своя си маниер Ирина Тенчева обича да се хвали. Като непрекъснато дразни онлайн потребителите и приятелите си с вкусотиите, които приготвя.

Тя поства на страницата си с разни кулинарни чудесии, непостижими за джоба на средностатистическия българин. Някои от фейсбукарите недоволстват срещу това перчене на блондинката.

Други обаче я навиват да сложи рецептите си с собствен кулинарен сайт. Засега Ирина Тенчева не е отговорила нито на едните, нито на другите.

Но това не й пречи да продължава да се хвали със засуканите манджи и да прави неща, които рядко са чувани по нашите ширини.

Единственото което споделя е, че готвенето я успокоява. И сред печките и тиганите се чувства повече от превъзходно. Признава, че не й е минавала идеята да участва в кулинарно реалите формат по телевизията.

Нито да създаде собствен кулинарен сайт. Но обещава да издаде тайните на някои от рецептите си. За да могат и запалените по кулинарията да ги приготвят, и зарадват близките, и познатите си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар