Нона Йотова скочи на Маги Халваджиян: Лъжец, изпълняващ политически поръчки!

Нона Йотова скочи на Маги Халваджиян: Лъжец, изпълняващ политически поръчки!
1 (20%) 1 vote

Нона Йотова изригна срещу Маги Халваджиян и „Господари на ефира“

Нона Йотова е бясна на арменеца и шоуто му

Нона Йотова скочи на Маги Халваджиян. Актрисата побесня заради арменеца и шоуто му „Господари на ефира“ и не скри чувствата си.

Кандидат-депутатката от листите на БСП се почувствала обидена от репортаж на комедийното шоу, в което Малин Кръстев и Ненчо Балабанов се пошегували с огромния наплив на актьори към политиката на предстоящите избори. Тъй като водещите отправили няколко хапливи коментара по неин адрес, Йотова не могла цяла нощ да заспи от гняв. На сутринта яростта й ескалирала и пеещата актриса решила да отвърне на удара в социалната мрежа Фейбук.

Нона ЙотоваВ личния си профил в Нона написа следното: „Колегите от „Господари на ефира“ решили да изпълнят политическа поръчка – да се присмеят, че участвам в избори. Те го конвертирали директно като участие в политиката, но това си е присъщо на лъжите на продуцентите им.

Та колеги, вие участвате в политиката откакто са ви наели. Участвате по доста недостоен начин и очевидно за пари.

Аз не го правя. Не всички са в халтурата и не всички искат да са там. Съсловието е много бедно. Надявам се разбирате, че вашето не е изкуство. И все по-трудно ще си върнете уважението на истински актьори.

Печелете си парите от халтурата, но не упреквайте нито един, който не иска да е на вашата хранилка, която пряко обслужва политиката, която, уж, заклеймявате“.

Под публикацията заваля дъжд от коментари, в които приятелите на кандидат-депутатката я защитават и сипят обиди срещу нейните нови врагове, предават от retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар