Йоана Буковска на ръба на нервна криза (Актрисата кара на успокоителни)

Гласувайте за статията

Йоана Буковска е закъсала с нервите заради преумора

Йоана Буковска е на ръба на нервна криза

Йоана Буковска закъса сериозно с нервите. Актрисата буквално не е на себе си в последните месеци и е станала изключително избухлива, издават близките й.

Звездата от „Откраднат живот“ се взривявала по най-малкия повод, карала се с колегите си на сцената и се успокоявала само щом глътнела силно успокоително. Буковска не се владеела и в дома си и вдигала редовно скандали на мъжа си Иван за всевъзможни дреболии, а бизнесменът се мъчел да запази спокойствие, за да не стигнат до по-сериозни конфликти и дори до развод, пише hotarena.net.

Йоана БуковскаТактичният съпруг гледал да я отмени в ангажиментите към близнаците, за да разсее облаците, но Йоана не била доволна от нищо. Явно тежките грижи за две малки деца и ангажиментите в театъра и киното са я изтощили, предполагат приятелки на вечно недоволната актриса. 4-годишните Любо и Вера пък наистина били истински фурии и Буковска едва имала сили вечер след представление да тича след пълните с енергия хлапета, а след това да готви вкъщи.

Самата актриса се оплаквала на близки приятелки, че явно в живота й настъпва криза, пък и тя самата се ужасявала, че остарява, макар че всъщност още няма 40 години. Йоана подробно се изследвала под лупа в огледалото дали няма някоя сериозна бръчка я на челото, я около очите.

Всъщност кръглата четиридесетилетка актрисата ще отбележи на 8 април, когато, вярна на опакия си характер, смятала да отпразнува подобаващо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар