Николай Банев-младши с трогателна изповед ( Защо поиска да развали осиновяването?)

Гласувайте за статията

Синът на Николай Банев шокира с изповедта си, насила станал шафер на сватбата на баща си

Николай Банев-младши вече не е осиновен от мащехата си Евгения Банева. Такова е решението на съда по дело за разсиновяване. Поискано от самия наследник на бизнесмена Банев.

Николай Банев-младши с баща си и родната си майка

В съдебната зала лъсна цялата истина за тежкото детство на момчето. Което било принудено от любовницата на баща си да бъде шафер на сватбата им. И то само година след като истинската му майка умира  от рак.

Николай Банев-младши с мъка си спомня как облечен в бял костюм водел булката Евгения на баща си. По това време  даже траурът  не бил изтекъл от погребението на Дочка Банева.

В исковата си молба към съда синът обвинява новата съпруга на баща си, че системно е съсипвала семейството им. Родила дете на баща му още по времето когато е бил женен. Обвинява новата госпожа Банева, че е била съмнително искрена когато го е осиновила.

Николай Банев-младши (с черните очила) с Евгения, баща си и другите деца

Разказва как на едно събиране Банев-старши обявил, че малкия Николайчо сам решил да вика на Жени „мамо”. Което било истинска лъжа. Новата съпруга заблудила мъжа си. А приятелите ръкопляскали докато малкия се почувствал унижен, предават от електронното издание retro.bg.

Следват обвинения как чрез съдебно дело бизнес двойката Баневи са искали да лишат от наследството на Дочка Банева нейните родни деца. След фалшифициране на подпис Николай и сестра му Раиса от първия брак на родната му майка щели да загубят всичките пари, които родителката им оставила. Не напоследно място огорчения син признава, че следва поръката на истинската си родителка. Която в писмо, изпратено преди трагичната й гибел го съветва сам да прецени при кого да остане след като навърши пълнолетие.

Това са само малка част от обвиненията, с които младежът иска от съда да го отърве от натрапената му мащеха. Съдът се произнесе в ползва на Банев-младши и го отърва от пълното осиновяване с решението си от 6 март 2017 година.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар