Карбовски влюбен до уши (Снимка с любимата му)

Карбовски влюбен до уши (Снимка с любимата му)
4 (80%) 1 vote

Карбосвски показа гаджето си, разкри коя е любимата му във фейсбук

Мартин Карбовски най-сетне повдигна завесата на личния си живот. Вечно намръщения журналист събра смелост да разкрие коя е жената до него.

Дето се вика рано или късно всичко излиза наяве. Колкото и потаен да е Карбовски постна посред нощ твърде интимен фотос. На който се вижда как влюбено позира с неизвестна, но чаровна жена.

Маститият водещ държи интимния си живот далече от светлините на прожекторите в пълна секретност. Затова снимката предизвика очакван фурор в социалната мрежа сред приятелите и последователите му.

Въпреки, че кадърът е леко затъмнен прави впечатление, че двойката е силно влюбена. Не могат да се скрият топлите чувства, които искрят от очите и усмивките на Мартин и жената до него.

Самият Карбовски написа под кадъра кратко, но многозначително: „Късно кино”, каквото и да значи според него това, предават от електронната новинарска агенция pik.bg.

Според повечето фенове момичето определено е красиво. А пък и в сравнение с Мартин е много по-младо. Явно личи, че топ журналистът е хлътнал до уши по нежното създание до него. Според коментарите да се усмихва толкова  е направо нетипично. В повечето случай физиономията му е твърде навъсена и прекалено сериозна.

Дали Карбовси пък не е решил най-сетне да се задоми? Правейки предавания и пишейки статии за най-примитивните слоеве на обществото и бъркайки с пръст в най-наболелите проблеми на отхвърлените да си търси спокоен пристан  в ново семейство и деца, питат се най-върлите му почитатели. Въпреки предишните си два неуспешни брака.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар