Лиляна Павлова направи разтърсваща изповед за политиката и личния си живот

Гласувайте за статията

За пръв път Лиляна Павлова проговаря за личния си живот

В интервю за Мон дьо Лиляна Павлова за пръв път проговори за личния си живот. Бившата министърка разкри интересни факти не само за себе си, но и за отношенията си с Бойко Борисов. Тя заяви, че той е човек с голямо чувство за хумор. Но опроверга твърденията, че не дава шанс на хората.

Тя допълни, че двамата често се карат. Тя, както и Борисов е от хората, които лесно избухват. Лиляна Павлова допълни, че неведнъж лично Бойко Борисов я е успокоявал. Най-често това се е случвало в моменти, в които името й е било замесено в интрига.

Тогава бившият премиер я успокоявал, че всичко ще се оправи и я съветвал да не чете жълтата преса и да не обръща внимание на интригантите.

Бившата министърка сочи трите грешки на ГЕРБ. Тя заяви, че не са открили правилния подход по отношение на образованието и здравеопазването. Допълни още, че голям проблем е и корупцията. Но не по-високите етажи. Лиляна Павлова допълни, че корупцията започва от най-ниско ниво.

Тя изключва категорично възможността за коалиция между ГЕРБ и БСП, заявявайки че програмите и приоритетите на двете партии са коренно различни. Бившата министърка поясни, че социалистите искат  да създадат предприятия с държавни пари и след това да ги приватизират за жълти стотинки.

Лиляна Павлова коментира и личния си живот. Сподели, че със съпругът й са заедно от  17 години и той много й помага. Бившата министърка се надява, че е добра майка. Тя сподели пред Мон Дьо думите, които дъщеря й изрекла преди дни.

Лиляна Павлова не крие, че с Бойко Борисов често се карат

Лиляна Павлова не крие, че с Бойко Борисов често се карат

Наследницата на Лиляна Павлова заявила в прав текст на родителката си, че обичта й я съсипва.

Бившата министърка каза, че досега дъщеря й винаги я е подкрепяла. Но с влизането в пубертета ситуацията става по-сложна, пише ПИК.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Лиляна Павлова направи разтърсваща изповед за политиката и личния си живот”

  1. Пешо джигита

    мар. 19. 2017

    Лилянке, скъпа моя „свинетка“ !!! Като имам предвид как се справяш с магистралите, снега, дупките по асфалта, загиналите в тунелите, за мен ти си ЕДНА „ПОЧЕТНА МАГИСТРАЛКА“!!!!!

Добавете коментар