Първата любов на Григор Димитров посече Никол Шерцингер

Гласувайте за статията

Първата любов на Григор Димитров е категорична, че сватба няма да има

Първата любов на Григор Димитров проговори за отношенията му с Никол Шерцингер. Красивата Симона, която е дъщеря на бизнесмена Ангел Стефанов, крои планове да си върне тенисиста обратно. Красавицата е неговата първа любов.

Очевидно той все още е голямата й тръпка и тя не е изгубила надежда, че двамата отново ще се съберат.

Приближени до красивата пловдивчанка коментират, че тя е готова на всичко, за да си го върне. Пред тях красавицата, която от години живее в Маями, коментира че Никол Шерцингер не е подходяща за Гришо.

Симона е убедена, че изпълнителката е прекалено възрастна за него и не е подходяща за майка на децата му. Но за сметка на това пловдичанката счита себе си за най-подходящата жена, която е достойна да дари тенисиста с наследници.

Симона е категорична, че Григор Димитров няма да се ожени за Никол Шерцингер. Тя определя тези предположения като абсурдни и твърди, че това няма да се случи.

Определено пловдивчанката не си губи времето. Тя вече е открила начин да си върне обратно хасковлията. Амбициозната Симона е открила и подходящия човек, благодарение на които ще се сближи с Гришо.

Пловдивчанката се е сприятелила с Мика Стоичкова. Двете дами са постоянно заедно. Често компания им прави и първородната дъщеричка на Стоичкова.

Първата любов на Григор Димитров е категорична, че сватба няма да има

Първата любов на Григор Димитров е категорична, че сватба няма да има

Всеизвестен факт е, че Христо Стоичков е много близък с Григор Димитров и двама често се срещат. По всяка вероятност Симона е присъствала на някое от мероприятията, на което Камата се е видял с Гришо.

Нейни приятели коментират, че ако това все още не се е случило, то всичко е въпрос на време, пише ПИК, позовавайки се на Марица.бг.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар