Корнелия Нинова като млада – истинска фурия (Снимки)

Корнелия Нинова като млада – истинска фурия (Снимки)
1 (20%) 2 votes

Корнелия Нинова била най-отраканата мома, още помнят сватбата и на село

Корнелия Нинова от малка била истинска фурия. Буйна като момче, въртяла съучениците си на малкия си пръст. Още като ученика дала заявка, че ще стане голяма работа.

Нейните съученици я помнят като най-смелото момиче. Което предпочитало момчешките компании. Когато нещо си наумяла винаги минавало на нейната. От тогава проявявала лидерски качества.

Близките й си спомнят една случка когато яхнала необязден кон. Въпреки молбите на приятелите си да се спре защото било много опасно. Пред очите на всички бъдещата шефка на столетницата се понесла на гърба на животното. Като препуснала в галоп по потъналите  в кал селски улици, предават от електронното издание retro.bg.

Родителите на отраканата мома отначало се ядосали. Но после грабнали фотоапарат и увековечили със снимка смелата постъпка на дъщеря си. Дори не й се скарали за неразумното поведение. Фотото до днес е запазено и е най-любимо на червената лидерка.

Всички в родното врачанско село Крушовица помнят как прочутата им съселянка се омъжила за единствената и най-голяма любов в живота си. Корнелия се влюбила от пръв поглед в Митко. Който й поискал ръката от родителите по стара българска традиция.

Сватбата не била голяма. Но и до днес се разправят, че била весела. Булката сама се нагласила за сватбения ден като си спретнала и прическата и грима. А бялата рокля избрала заедно с майка си.

Цялото се гордее, че са играли хоро на сватбата на червената фурия.

Амбициозната дама има големи мечти за сина си Рафаел. Който се дипломира в престижния американски университет „Бъркли”. Въпреки, че вече е бакалавър по финансово инженерство Нинова го тикала да не остава само с едно висше. А да следва и право. Досущ като нея.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Корнелия Нинова като млада – истинска фурия (Снимки)”

  1. Хутин Пуйло

    апр. 18. 2017

    Мре за Масква, а сина си пратила в Америка. Лицемерна дебела стара чанта!

  2. ТОДОР

    апр. 20. 2017

    И ЗА КАКВО Е ТОВА ФУКАНЕ,ЗЛОБНА ОЛИГОФРЕНКА,ТОВА Е К.НИНОВА

Добавете коментар