Йоана Буковска е бясна на Мариана Попова заради мъж!

Йоана Буковска е на нож с певицата Мариана Попова. Защото изпълнителката е гадже с актьора Веселин Плачков. Синеокият артист и звездата от „Откраднат живот” имали тайна връзка преди две години. Въпреки че е омъжена за бизнесмена Иван Давидов, от когото има две деца, тя омагьосала и обвързания Веселин. Същият изигра ролата на дякон Васил Левски. [caption id="attachment_509625" align="aligncenter" width="259"]Мариана Попова Мариана Попова на нож с Йоана Буковска[/caption] Близки до синеокия актьор разкриват, че Буковска за отрицателно време омагьосала Веселин Плачков. Той почти зарязал семейството си и не се прибирал в къщи, при съпругата си. Актьорът залитнал по нощния животи чашката. Той чувствал несподелени чувства към Йоана и място не можел да си намери от мъка и горест. Дори заявил на жена си, че иска развод. Йоана Буковска обаче само го разигравала. Тя му давала напразни надежди, че ще се раздели с мъжа си и двамата ще заживеят заедно.

Повече от две години Веселин Плачков страдал по фаталната хубавица. Тя е известна в гилдията с трагичните си любовни афери. В най-тежките периоди на мъката му съдбата го срещнала с певицата Мариана Попова.

Тя също се разделила с мъжа си, сомелиера Ханес. Те имат обща дъщеря. Но певицата го натирила от общия им дом, защото не изпитвала никакви чувства към него. А скандалите им за битови неща я изваждали извън релси. В този труден период тя се срещнала с актьора. В началото нещата били на плоскост приятелство и споделяне за провалените им любови. Но постепенно нещата помежду им се задълбочили. И в един момент те станали любовници.Срещите им зачестили и Мариана Попова публикувала първото им общо фото. Веднага завалели поздравления от общите им приятели. Но снимката видяла и Йоана Буковска. Нетърпелива, та веднага набрала телефона на екс гаджето си. И моментално му поискала сметка какво прави с певицата. Плачков обаче не й се дал. Той я скастрил, че няма право да се меси в личния му живот. За да няма повече скандали, Йоана Буковска свалила фотото от личната си страница в социалната мрежа. Но се зарекла да направи актрисата на пух и прах. Всеки знаел чепатия характер и острия език на Мариана Попова. И бил наясно, че на Буковска няма да й се размине.