Тайната на Слави Трифонов излезе наяве, разконспирираха го!

Слави Трифонов вече е собственик на нов ресторант. Той отвори врати във вилното селище „Делта Хил”, където живее отскоро. Заведението се казва „V8”. Един от най-богатите ергени у нас бил страстен почитатели на моторите и колите. И отдавна мечтаел за клуб, където да се събират такива като него, на чашка и на раздумка. [caption id="attachment_509204" align="aligncenter" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов пазеше в тайна новото си начинание, но беше разкрит[/caption] По документи заведението носи името на друг собственик, но тайната на Дългия бързо била разкрита. И всички знаят чий е ресторантът. В него се предлага гурме кухня, както и различни морски специалитети. След като стана жител на Пернишкия край, водещият на „Шоуто на Слави” все по-рядко отивал там. Но приятелите му от този край идвали в ресторанта му с мотори и тузарски коли. За тях цената на порциите нямало никакво значение. Майстори готвачи се грижели хората да останат доволни от обслужването и храната. Заведението предлагало залите за провеждане на рождени дни и други събирания. Често гостували музиканти. Един от най-честите певци там бил Борис Солтарийски. „Не можем да кажем дали Слави идва често или рядко в ресторанта. Харесва му при нас”, казват гостите на ресторанта.

Според близки до шоумена, той най-често отивал там в компанията на младо и красиво момиче. То не било от известните. Девойката почти не се докосвала до храната.

„Двамата са си много близки”, усмихват се и приятелите на Слави. Но в другия си апартамент, на бул. „България”, Дългия никога не водел жени. Той често взимал готова храна от разположения до жилището му турски ресторант „Джанъм” и работел до сред нощ в апартамента си. Само преди месеци шоуменът продаде и другата си къща в САЩ.. Продажбата той извършил с помощта на приятелката си Дарина Павлова. Слави Трифонов е собственик на още няколко имота. Притежава апартамент от 120 квадрата в Плевен. Има и 3 дка парцел в родното си село Тодорово. Там родителите му издадоха, че искал да си построи къща с басейн, когато се ожени. „Слави Трифонов не е от разточителните. Не обича да пръска пари за глезотии и екзотични ваканции. Коли или яхти. Харчи парите си за две неща - продуцентската си фирма и за имоти”, разкриват от обкръжението му.