Георги Христов навърши 53 (Певецът си подари почивка в Индонезия за РД)

Гласувайте за статията

Георги Христов кара самотен рожден ден, певецът се уедини на остров в Индонезия за празника си

Георги Христов вместо да вдигне шумен купон се усамоти за рождения си ден. В края на януари певецът чукна 53 лета. Но вместо да се охарчва за празника си заминал на самотен остров в Индонезия.

Изпълнителят решил вместо да пръска пари за парти сам да си направи подарък. Като отпрашил на ваканция на един от най-тихите острови на Индийския океан. По цял ден се печал на плажа единствено в компанията на духовна литература. В последно време Жоро се увлякъл по нематериалното. Искал да си изясни някои важни въпроси за собственото си житие.

Близките на певеца разкриват, че след като прехвърлил четвърт век той изпаднал в криза на личността. Черните си мисли гонел не с помощта на психоаналитик. А с четене на философски книги. Към които го насочила най-близката му дружка Нели Рангелова.

Георги Христов често се обаждал на своята приятелка и колежка. Той споделил с нея, че е възхитен от индонезийската природа и смятал да си купи малка виличка там, предават от електтронното издание retro.bg.

Жоро се поразпитал  как вървят имотите и останал учуден от евтинията. Само за 20 хилядарки в евро можел да си купи вила бижу. За каквато мечтаел от години. Особено бил впечатлен от тихия и малък курорт. И от спокойствието на което може да се наслаждава в индонезийския рай.

Преди години Жорето се изръси солено за подобна виличка в съседна Гърция. Където бяга от светската суета заедно с Нели Рангелова.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар