Тайният живот в „Откраднат живот“

Гласувайте за статията
50 нови епизода очакват феновете на докторския сериал „Откраднат живот“

Паралелен таен живот се води в „Откраднат живот“ и нито един зрител няма достъп до него. Това разкри Димо Алексиев, който за трети пореден сезон е ангажиран за ролята на д-р Калин Генадиев. Дни преди старта по Нова тв на 20 февруари (понеделник) той повдига пред журналисти завесата пред ситуациите на снимачната площадка, които астават зад кадър. Срещата е направо в апартамента на семейство Генадиеви – пише „Уикенд“.

„Виждате, тук всичко е лека бутафория. Нищо не е като хората!“ – споделя пред изданието Димо Алексиев, разположил се в кухнята на майката на своя герой.
„Вижте сега – няма вода! Опиташ да измиеш някоя чиния… Хоп! Ей, пак са спрели водата! Решиш да отвориш някое шкафче, не се отваря. Това не са истински вратички“ – споделя актьорът.

Изданието разкрива и част от действието в новия сезон на сериала „Откраднат живот“.
Д-р Василев спасява проф. Генадиев на конкурса за нов шеф на болница „Свети Кирил“. Научил, че всъщност е истинският му баща, Алекс решава да скрие документите за финансови злоупотреби, които броени минути по-рано е смятал да покаже на комисията. Така професорът остава на своя пост за следващите 4 години. Това е един от отговорите на многото въпроси, зададени в края на втория сезон на „Откраднат живот“.

Нови 50 епизода ще радват феновете на „Откраднат живот“

Калин и Алекс отново са приятели, но професорът остава сам. През третия сезон се очакват много нови лица в продукцията, които да слагат начало на нови сюжети. Повечето от медицинските ситуации ще са от практиката, ще се засягат и реалните проблеми на здравеопазването ни.

Продуцентът Евтим Милошев посочи две линии, които ще бъдат поставени на дневен ред в продукцията. Първата е свързана с проблемите на осиновяването, а втората – с лекарите, които са вирусоносители, но искат да продължат да практикуват своята професия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар