Хороскоп за 17 февруари, петък

Хороскоп за 17 февруари, петък
5 (100%) 1 vote
Вижте какво вещаят звездите за края на седмицата според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен
Бъдете решителни за постигането на набелязаните цели, но така също внимавайте да не обидите, разсърдите или предизвикате завист у приятелите си. Прецизно обмисляйте всички свои действия и ще получите помощ оттам, откъдето най-малко сте очаквали. В този смисъл днес мнозина от вас ще се ползват със специални привилегии от влиятелно място.

Телец
Днес каквото подхванете, ще се увенчае с успех. А колкото по-добри резултати постигнете в делата си, толкова по-успешно ще се нареждат обстоятелствата. Не отсрочвайте ангажименти за друг ден, не отлагайте и планирани контакти. Сега всеки с нещо може да ви бъде полезен, стига да сте в хармония и разбирателство с околните. Сдържайте нервите си.

Близнаци
Още един труден за вас ден, най-вече поради емоционалното ви състояние. Засилена е чувствителността ви – лесно се поддавате на негативно влияние и няма да усетите как допускате злонамерени хора в делата си. Не споделяйте и не търсете специално внимание. Имате достатъчно сили да се справите сами с проблемите си. На първо време се заемете с изпълнението на по-приятни за вас задачи.

Рак
Постарайте се аналитично да прецените обстоятелствата, да ги видите такива, каквито са в действителност. Изглеждате объркани поради възникването на някои промени в установения ви начин на живот. За някои от вас се налага смяна на работата, а други ще променят адреса си. Контролирайте емоциите си и се старайте да не правите грешки, главно в професионалните дела.

Лъв
Петък е успешен, особено ако претенциите ви не са много големи и не очаквате извънредно много. Откриват се добри възможности да направите нещо полезно за дома и семейството си. Освен това денят е особено благоприятен за работа на открито, за изкуство и култура. По отношение на финансите сте относително спокойни.

Дева
Денят е натоварен с ангажименти, а вие сте вглъбени в личния си живот и проблемите си. Проявявате прекалена самокритичност, постоянно се питате дали не грешите. Ако търсите отговор на подобни въпроси, той е, че просто за момента сте с повишена емоционалност, иначе наистина сте перфектни във всичко. Имайте повече вяра, скоро сами ще се убедите, че сте на правилните позиции.

Везни
Липсата на романтика и приятни емоции в интимен план ви прави лесно влюбчиви, но помислете дали обектът на вашите мисли и вълнения заслужава такова отношение от вас. Освен това имате добри възможности за изява и успех на професионално ниво за осъществяване на материалните си замисли. Мнозина от вас са напът да открият по-добри развлечения от спонтанен флирт.

Скорпион
Петък е по-спокоен и радостен – където отидете, ще се озовете в приятна компания. По-малко заети сте днес, но това не означава, че ако си поставите някаква цел, ще се откажете от преследването й. Напротив, много борбени сте и твърдо ще отстоявате позициите си. Впрочем, имате и достатъчно влиятелни хора зад гърба си. Съпътства ви сполука, само не пилейте пари.

Стрелец
Петък се характеризира с новости, които може да завъртят програмата ви на 180 градуса. Не бива да нервничите, сега е важно да се съобразите с обстоятелствата. Търсете съмишленици и работете в екип с такива хора, за да отчетете желаните резултати. Внимавайте в контактите си с влиятелни личности, важно е какво впечатление оставяте у тях. Прекалено много харчите за развлечения или хоби.

Козирог
Денят не е подходящ за важни дела, изчакайте! Мислите ви не са достатъчно изяснени, повлияни сте от емоционалното развитие в интимния ви живот. Главното е да сте съсредоточени в професионален план, да работите упорито и добросъвестно, за да можете да размитате на висока оценка и признание. Внимавайте да не се компрометирате.

Водолей
Възможно е разочарование от човек, когото обичате, но не го приемайте много драматично. Петък е сравнително спокоен и с по-голяма доза позитивно мислене ще се радвате на приятно развитие на нещата. По линия на професионалната заетост се отварят нови възможности за увеличаване на доходите. Става дума за допълнително възнаграждение, но с цената на повече труд.

Риби
Чувствате се успокоени, но се налага да бъдете особено внимателни. Не позволявайте важните случаи да се изплъзват зад предела на влиянието ви. Детайлно обмисляйте всички свои действия, за да не пропуснете изгодни възможности в материалната област. Върви ви в любовта, но не пренебревайте деловия си шанс. Петък е ползотворен за бизнес.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар