Жива кукла: Тя е на 24 години, а има повече операции от възрастта си

Гласувайте за статията

Тя е жива кукла и има повече операции, отколкото години

Тя е жива кукла. И не само, защото изглежда като такава. Риалити звездата Холи Хоган не крие, че има много пластични операции, но в последно време мнозина коментират, че изглежда повече като восъчна фигура, а не като истинска жена.

Холи се хвали, че си е правила повече пластични операции, отколкото са годините й. За сравнение — тя е само на 24. И вече си е уголемявала по няколко пъти бюста, устните и носа. Освен това е редовна клиентка на центровете за ботокс, а сега си е оперирала и брадичката. За разлика от останалите известни дами, Холи не крие своите корекции. Точно обратното — тя редовно ги публикува в Инстаграм.

И вече е имала толкова пластични операции, така че малцина са тези, които могат да повярват, че това момиче е само на 24 години.

Наскоро Холи реши да се похвали със своето коригирано лице като се гримира. Разликите са фрапиращи, а мнозина сравниха момичето с жива кукла.

Визията й очевидно се оказа твърде фрапираща за някои нейни фенове, които й заявили открито, че не прилича на себе си. Някои дори са я посъветвали да потърси психиатрична помощ.

Холи Хоган не е единствената жива кукла, която шокира мрежата. Преди нея Валерия Лукиянова шашна целия свят, като показа пластиките си. Украинката обаче целенасочено се е подлагала на пластики, за да се превърне в жива кукла Барби. Благодарение на успеха си, сега тя се издържа с реклами, фотосесии, участия в различни риалити програми и други.

Както изглежда Валерия Лукиянова е повлияла на Холи Хоган. И тя доста успешно влиза в образа на жива кукла.

Жива кукла

Жива кукла

Това не е първият случай, в който украинка оказва пагубното си влияние. В желанието да приличат на нея и на живи кукли, много млади момичета лягат под ножа. Резултатът е пластмасови кукли, които шокират обществото. Мнозина още сънуват кошмари от сръбската „Барби“ Тияна Джуричич.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар