След поредния крах с Тачо: Състоянието на Жени Калканджиева потресе близките й! (още подробности)

Гласувайте за статията

Жени Калканджиева съвсем се запусна, нервите й са сринати до краен предел!

Нормална ли е Жени Калканджиева?! Този въпрос си задават нейни близки и познати, а и половин България. При това от години насам. А причината е зверското търпение и благосклонност, които шестата по красота в света не спираше да проявява към неблагодарния си съпруг Тачо.

След като я направи на маймуна с поредицата си от изневери, при това напълно открити, Стефан Манов отново и отново получаваше прошката на Жени Калканджиева. Е, явно всяко нещо си има цената. А за бившата Мис България тя се оказа доста висока.

Жени Калканджиева

Жени Калканджиева тотално се промени, не е същата жена от преди

След поредния крах с Тачо – Жени го спипа в нова изневяра и този път окончателно му посочи вратата, тя не е на себе си. Близки до обкръжението й източници разкриха, че нервите й са напълно сринати, а депресията й е страшна.

Доказателството за това е занемареният вид на красавицата, която наскоро събра очите на минувачи с това как търчи към кварталната лафка и си купува цели четири баници с боза. Такова нещо никога не сме виждали у Евгения, която очевидно в момента не се интересува от нещо, най-малко от визията си.

„Жени не е онази Жени, която всички познавахме. Тя е в нещо като омагьосан кръг и не може да излезе от него. Абсурдното е, че реве и се тръшка заради Тачо, нагъва мазни баници като полудяла, а още го обича. И това ако не е чудовищна карма, здраве му кажи“, коментират източниците.

И се чудят какво ли ще последва оттук нататък. Дали Жени Калканджиева отново ще клекне пред харизмата на мъжа си, или окончателно ще му поиска развод.

Коментари чрез Facebook

коментара

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар