След поредния крах с Тачо: Състоянието на Жени Калканджиева потресе близките й! (още подробности)

Гласувайте за статията

Жени Калканджиева съвсем се запусна, нервите й са сринати до краен предел!

Нормална ли е Жени Калканджиева?! Този въпрос си задават нейни близки и познати, а и половин България. При това от години насам. А причината е зверското търпение и благосклонност, които шестата по красота в света не спираше да проявява към неблагодарния си съпруг Тачо.

След като я направи на маймуна с поредицата си от изневери, при това напълно открити, Стефан Манов отново и отново получаваше прошката на Жени Калканджиева. Е, явно всяко нещо си има цената. А за бившата Мис България тя се оказа доста висока.

Жени Калканджиева

Жени Калканджиева тотално се промени, не е същата жена от преди

След поредния крах с Тачо – Жени го спипа в нова изневяра и този път окончателно му посочи вратата, тя не е на себе си. Близки до обкръжението й източници разкриха, че нервите й са напълно сринати, а депресията й е страшна.

Доказателството за това е занемареният вид на красавицата, която наскоро събра очите на минувачи с това как търчи към кварталната лафка и си купува цели четири баници с боза. Такова нещо никога не сме виждали у Евгения, която очевидно в момента не се интересува от нещо, най-малко от визията си.

„Жени не е онази Жени, която всички познавахме. Тя е в нещо като омагьосан кръг и не може да излезе от него. Абсурдното е, че реве и се тръшка заради Тачо, нагъва мазни баници като полудяла, а още го обича. И това ако не е чудовищна карма, здраве му кажи“, коментират източниците.

И се чудят какво ли ще последва оттук нататък. Дали Жени Калканджиева отново ще клекне пред харизмата на мъжа си, или окончателно ще му поиска развод.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар