Бременната Мелания Тръмп преживя публично унижение (Още за скандала)

Гласувайте за статията

Бременната Мелания Тръмп понесе пореден удар, репортер на „Ню Йорк таймс“ я унижи

Бременната Мелания Тръмп бе публично унижена от репортер на „Ню Йорк таймс“. До скандала се стигна, след като коментарът бе оповестен публично. Мъжът я нарече „уруспия“ по време на светско парти.

От „Ню Йорк таймс“ съобщиха, че коментарът на техния репортер за първата дама на САЩ Мелания Тръмп, направен по време на частен разговор на партито, е „напълно неуместен“. Те се опитаха да тушират скандала, но без особен успех.

Говорителката на вестника Айлийн Мърфи заявила, че неназованият журналист не е коментирал нито политиката, нито събитията във Вашингтон.

„Коментарът не е направен публично, но независимо от това, е напълно неуместен и не е трябвало да се оповестява“, заяви още Айлийн Мърфи.

Тя обявила, че редакторите са разговаряли с журналиста и смятат, че въпроса за тях е приключен.

При все това първата дама на Америка Мелания Тръмп сподели, че се чувства много неприятно от това, че е обект на непрекъснато наблюдение от страна на медиите. Амбициозната бизнес дама предпочита Ню Йорк, където развива моден бизнес, затова и с огромно нежелание пътува до Белия дом.

А след скандала, желанието й съвсем изстинало.
Все пак, бременната Мелания Тръмп се присъедини към съпруга си във Вашингтон за посрещане на израелския премиер Бенямин Нетаняху и съпругата му Сара в Белия Дом.

Това е първото й официално посещение в Белия Дом, след като съпругът й даде клетва на 20 януари 2017 година.
46-годишната Мелания избра да остане със сина си Барън в Ню Йорк, вместо да бъде в Белия дом. На церемонията по посрещането на израелския премиер тя беше както винаги елегантна и изцяло облечена в бяло.

Бременната Мелания Тръмп понесе ужасно унижение

Бременната Мелания Тръмп понесе ужасно унижение

Този път бременната първа дама не скри деликатното си състояние. И въпреки че първата двойка не коментира предстоящото раждане, за мнозина е ясно, че много скоро Мелания трайно ще се оттегли, поне докато роди.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар