Григор Димитров с щедър жест към родителите си (Вижте как ги зарадва)

Гласувайте за статията

Григор Димитров купи два апартамента на баща си и майка си

Григор Димитров с изключително щедър жест към семейството си

Григор Димитров показа, че има огромно сърце. Родният тенисист реши да зарадва родителите си като им купи цели два апартамента на обща стойност половин милион лева.

Жилищата са с площ 89 и 76 квадратни метра, а в цената им е включено обзавеждане с луксозни италиански мебели, климатизация и безплатна поддръжка за няколко години. Самият комплекс, където се намират жилищата, предлага куп екстри на обитателите си. Наред с чистия въздух на разположената наблизо Борисова градина всеки живеещ има на разположение няколко елитни ресторанта, нощен бар и спа център.

Близки до Гришо разказват, че той пазел до последно в тайна новината за готвения подарък на родителите си. С покупката на апартаментите той символично искал да им върне направен жест десет години по-рано.

Григор Димитров с майка си

По това време Григор все още прохожда в тениса и за да се развива, му трябват постоянни участия по турнири в чужбина. Разходите по пътя и наемане на треньори не са по силите на неговото семейство.

Скромните спестявания на фамилията бързо се стопяват и обявеният за изключителна надежда тенисист е заплашен да си остане вкъщи. В името на успеха родата на Гришо мобилизира всички налични ресурси.

Баща му Димитър продава първо колата си, а после и наследствения апартамент в центъра на Хасково.

Жестът, който му помага да влезе в големия тенис, никога не е забравен от Гришо, разказват негови близки. Затова в мига, когато почва да си докарва добри пари, той връща подобаващо жеста.

Очаквано апартаментите не са единственият подарък на Григор за родителите му. Към тях върви и огромен гараж, където бащата на Гришо може да паркира другия си армаган – луксозно „Порше Панамера“, предава от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Григор Димитров с щедър жест към родителите си (Вижте как ги зарадва)”

  1. Маскани

    февр. 15. 2017

    Селска чест… 😉

  2. Верди

    февр. 19. 2017

    Мискини завиждаш ли?

Добавете коментар