Иван Ласкин скандализира обществото

Гласувайте за статията

Актьорът отново изригна

Актьорът Иван Ласкин успя да скандализира обществото за пореден път.

Не случайно наричат Иван Ласкин скандалджия №1 в театъра. Той не престава да се забърква в какви ли не помии. По този начин поема риска да бъде намразен от голяма част от обществото, както и от малкото хора, които все още го харесват.

За никого не е тайна, че през последните няколко дни страната ни бе завладяна от еуфорията около тенисиста Григор Димитров.
Случващото се около него обаче очевидно е дошло в повече на Иван Ласкин и той за пореден път изригна.

Иван Ласкин

Актьорът отново изригна

Звездата от култовия сериал „Васко да Гама от село Рупча“ си спечели нова порция гняв с изцепката си.
Иван Ласкин демонстрира абсолютна безчувственост по отношение на успехите на хасковлията. Не стига това, ами хвърли и сочна „благословия“ по адрес на майката на всички, които величаят Гришо.

Истината е, че това величаене на Григор Димитров съвсем не е заслужено. Той определено ни даде повод да се гордеем с него. И докато повечето хора са на това мнение, то Иван Ласкин далеч не мисли по този начин.

Той за пореден път изригна в профила си в социалната мрежа Фейсбук. Гневът му се стовари не само върху почитателите на Гришо и тениса, а и върху медиите.
Иван Ласкин написа, че вече малко е гришорялас, тенесясал и байгънясал. „Е*ати нацията от тенисисти се оказахме“, пише още актьорът.

Той изразява недоволството си от това, че в последно време никой не е писал в „ла*няните“ вестници и сайтове за Наум, Апостол, Велко, Чочо, Асен Миланов, Малък Пацо, Гълъбов, Азярян, Цонев, Парцалев, Станев, Горчев, Паскалев, Гец, Коканова, Нейчо, Господинов, Вазов, Радичков, Йовков, Пелин, Колев, Андонов, Калоянчев и др.

Актьорът посочва, че би могъл да изрежда имената на такива светли личности с часове.
След цялото това словоизлияние той пише: „Да ви таковам в тенисистите“.
В заключение Ласкин пише: „Е, сега ми вземете шерцингованите ми прашки, топките и ракетата! Б*си опростачването!“, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Иван Ласкин скандализира обществото”

  1. Чочо

    февр. 14. 2017

    В случая Иван е прав, ама чалгарията не го разбира за жалост!
    Явно се търси ефектът от 1994 год., когато футболистите ни стигнаха до 1/4 финалите в САЩ и народът изпадна в еуфория, забравяйки мизерията, която тогава чукаше на портата. Сега загиват хора в тунелите, на „зебри“, по шосетата, под влаковете, скачат от високо или се хвърлят в кладенците. И за това трябва с нещо да им се отвлече вниманието, защото идат избори, а след тях … потоп! Важното е на мишлетата да се покаже сиренцето, а капанът сам ще щракне и така до следващите „избори“… 😉

Добавете коментар