Яна Маринова направи огромна саможертва за детето си!

Яна Маринова се раздели със сина си. 14-годишният Никола замина да учи в училище в Германия. Малкият е завършил руско училище тук. Според известната му майка това е начин да надгради себе си и да получи шанс за едно по-добро бъдеще. Звездата от „Фамилията” и „Стъклен дом” винаги е доказвала, че мисли различно. [caption id="attachment_508023" align="aligncenter" width="300"]Яна Маринова Яна Маринова направи тежък избор[/caption] Тя е преодоляла родителските си страхове и тъгата. Тя се е лишила от възможността да вижда всеки ден детето си, за да му гарантира един много по-добър старт в живота му.

Известната актриса споделя, че никак не й е било лесно да вземе това решение. Но тя изненада българската общественост и с една друга своя постъпка. След като се разведе с мъжа си, тя остави сина си в тяхното жилище, при баща си.

Звездата тогава обясни, че го е направила в името на детето си. Той бил силно привързан към стаята си, приятелите си и играчките, и тя не искала да го стресира допълнително. Заради което се изнесла от семейното жилище на квартира. Като оставила единственото си дете при баща му. Тогава синът й е на осем години. И двамата не живяха под един покрив. Но актрисата е в прекрасни отношения с бившия си съпруг. И двамата взимат решение за бъдещето на сина им. Яна Маринова е била убедена, че той ще продължи да учи в чужбина. Актрисата, която се изявява и като каскадьор в различни чужди продукции дължи избора на сина си на неговия татко. Той намерил елитното школо в германия както и техни познати, които да помагат при нужда. Хубавицата отдавна била подготвена за този момент. Да продължи образованието на наследника им Никола в Германия била идея, изцяло на баща му. „Когато излезе на улицата и се сблъска с родната действителност, нещата не са добри. Защото е в разрез на всичко, което сина ни е получил като личностни качества. Тревожа се много за него. Но това е истината. Ние дълго обсъждахме ситуацията. И стигнахме до истината тримата, че не можеш да живееш в страх. Длъжен си да преследваш това, което е най-добро и правилно за теб. Независимо какъв е резултатът. Винаги съм учила сина си да не се съобразява с резултата”, каза още чаровницата. С което намекна, че раздялата със сина й била много трудна и болезнена.