Спипаха бившата на Румен Радев с любовник (Папарашки сники)

Гласувайте за статията

Бившата на Румен Радев преживя развода, хубавата Гинка си намери гадже

Бившата на Румен Радев красивата банкова служителка Гинка си намери половинка. Булката на президента е в гореща връзка с неин колега. Двамата все още не са под един покрив, но често са заедно.

За мистериозния приятел на предишната съпруга на генерала се знае само, че до скоро е работел в същата банка. Влюбените били виждани сутрин заедно да ходят в офиса. А вече се връщали пак двамата от работа. Като на път за вкъщи се отбивали в кварталното пазарче. Всеки да си напазарува.

От началото на тази година обаче господинът, който ухажва Гинка си намерил друга служба. Но пак не пропуска сутрин да откара красивата си изгора на работното място. И двамата живеят в един и същ квартал защо да мръзне с градския транспорт. В следобедните часове пак се прибират заедно. Но всеки в собственото си жилище. Бившата госпожа Радева не искала да тревожи двете си деца с интимната си връзка.

Дъщерята Дрина и синът Георги вече са тийнейджъри. Ходят сами на училище и мога да се грижат за себе си. Но майка им гледа да им осигури спокойствие и комфорт все пак са деца на разведени родители.

Новото гадже на Гинка е възпитан господин. Напълно разбира страховете й и се стреми да й помага. Не се сърди, че бившата съпруга на летеца поставя грижата за наследниците си на първо място. Но намира време да прекара някой друг час с него. Да изпият набързо по някое кафе. Или пък да си подарят романтична вечеря, предават от електронното издание retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Спипаха бившата на Румен Радев с любовник (Папарашки сники)”

  1. мив

    Ное. 14. 2017

    Не ни пука за тези световно неизвестни мижитурки. кака гинка хванала някой шмульо, как се грижела за децата, като че само тя се грижи, как пръднала.

Добавете коментар