Ники Илиев и Саня Борисова хвърлиха бомбата с разкритие!

Гласувайте за статията

Ники Илиев вече е взел решението за семейството си!

Ники Илиев иска бебе. Актьорът упорито работи за наследник. Съпругата му Саня Борисова е на същото мнение. Двамата са женени от няколко години, но досега не са искали бебе.

Двойката винаги е казвала, че им е рано да сменят памперси. И за тях по-важно е кариерата, вместо да отглеждат наследник. Но вече нещата са се променили. Те са убедени, че вече е време. И точният момент е дошъл.

Ники Илиев

Ники Илиев и Саня може скоро да дундуркат бебе

Двамата мечтаят вече да станат родители за първи път. Двойката е изключително популярна у нас. Особено след филмите, в които участваха.

Времето също работи положително за Ники Илиев. Кариерата му бележи все нови и нови върхове. Освен като актьор, той вече убедително се изявява и като режисьор.

Според клюката обаче Ники Илиев има син. Непризнат. От обикновена жена. За това сподели Анелия в Биг Брадър. Годината е 2004 . Тогава той е един от актьорите.

Двамата се запознават във фитнес залата. Тя има още едно дете и ражда син на актьора. Вероятно е искал да сключи брак с нея, но я изоставя бременна.

Според мълвата влияние оказала властната му и богата майка проф. Мирослава Кадурина. Известната му майка не му разрешава да се ожени за по-голяма жена, без професия и то с дете, гласи градската легенда.

За да избегне срама Анелия бяга в Италия. Там се жени за мъж, който приема и двете й деца. Но тя иска сина на Ники Анджело да разбере за баща си. И затова се връща в България и влиза в шоуто.

Но истината се замита под килима. Съпругата му Саня Борисова не дава и дума да се издума да си припознае сина. Плаши го с раздяла. Ники не мисли за бъдещето. Сега е на гребена на вълната.

А и Саня здраво е стъпила на врата му, докладват техни приятели. Дали скоро няма да изплуват обаче тъмното минало, което да разклати безпроблемното им щастие, питат се близки до двойката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар