Дара плаче съсипана: Виж какъв удар й нанесоха! (още подробности)

Гласувайте за статията

Дара не е вярвала, че ще постигне този обратен ефект!

Дарина Йотова, която напоследък е по-известна само със сценичното си име Дара, не е на себе си. Младата певица от Варна не може да повярва какво й се стовари на главата и от дни плачела неутешимо. Това разкриха близки до нея източници.

Причината щеше да бъде наистина смешна, ако не беше трагична. Става дума за лицето на настоящата още ученичка, която дори не е завършила средното си образование. Напук на това обаче, тя реши да постъпи като „каките“ и наду джуките си като за световно.

Дара

Дара не иска да повярва, смазаха я

Медиите може и да лъжат понякога, но снимките не. Не и, когато въпросните са публикувани лично от изпълнителя или „звездата“. Така, както направи самата Дара.

Преди малко повече от седмица тя лично реши да постне този убийствен фотос в профила си в социалната мрежа. Очевидно много се харесва на него и в частност – обожава устните си.

Но Дара останала потресена, тъй като не предвидила реакциите на феновете си. И дори за миг не си дала сметка, че мненията им могат да бъдат коренно различни от нейното.

Само за дни в интернет се появиха коментари, които биха разплакали и Чък Норис, камо ли едно младо и невинно момиче като Дара. За да не сме толкова жестоки, няма да цитираме на какво точно потребителите оприличават устните на певицата. Сигурни сме, че и сами се сещате, при това на момента.

„Дара не знае какво да прави. Тя вече не иска това чудо на устата си, но ще трябва да търпи и да чака. Няма как да го махне сега. Добре, че е хиалурон все пак, а не силикон. Че тогава не можехме да я мислим направо“, коментират запознати.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар