Нещо страшно се случва с Никол Станкулова

Гласувайте за статията

Косата на Никол рязко оредя

Зрителите на Нова тв са сериозно притеснени за състоянието на красивата синоптичка Никол Станкулова.

По-наблюдателните зрители на медията забелязаха драстичната промяна във вида на Никол Станкулова. Прави впечатление, че напоследък от буйната й грива не е останала никаква следа. Редовните зрители на Нова тв, са потресени от състоянието й.

Дори с просто око се забелязва, че напоследък тя е сериозно оредяла, разкриват те.
Оказва се, че красивата Никол Станкулова е попаднала в плен на собствената си суета. Косата й е в това състояние заради ежедневните прически, които си прави. Така освен всичко друго тя развила и тежка алергия.

Никол Станкулова

Косата на Никол рязко оредя

От години Никол Станкулова третира всеки ден косата си с всевъзможни препарати. Всяка сутрин тя я суши със сешоар, след което я оформя с преса. Прекалено честите процедури, на които подлага иначе изключително красивата си коса, са дали своето отражение. На всичкото отгоре те дори станали причина синоптичката да се поболее. Напоследък тя страда от доста сериозен косопад.

Вече е изгубила немалка част от буйната си грива. Дори от екрана се забелязва, че косата й е доста изтощена. Мнозина дори допуснаха, че вероятно някой доста неопитен фризьор си е правил експерименти с косата й.

Кичурите й напоследък се спускат около лицето й в доста странни форми, освен това са доста оредели. Казано с други думи, сякаш това не е онази Никол Станкулова с прекрасната коса, а на екрана е застанал друг човек.

Колеги на синоптичката отдавна я предупреждавали, че заради множеството процедури, на които я подлага ще дойде време, в което ще съжалява. Това време вече чука на вратата й. ако Никол не се вземе в ръце и не започне да щади косата си, съвсем скоро тя ще остане само със спомените за красивата коса, която е имала.

Напоследък и специалистите я предупреждават все по-често, че не е добре да третира гривата си ежедневно, пише webnovinar.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар