Калин Терзийски отново застреля всички с размислите си!

Калин Терзийски разкри, че се е пропил след като седем години се е въздържал. Това се случило след като се запознал с актрисата Елен Колева. Той обаче все пак твърди, че за това тя няма никаква вина. Писателят бе част от фермерите в текезесарското шоу „Фермата” но и там участниците бяха изумени и втрещени от алкохолното фиаско, което той им спретна. [caption id="attachment_505641" align="aligncenter" width="300"]Калин Терзийски Калин Терзийски отново се разприказва[/caption] Защото вместо да се вземе в ръце и да престане да пие, той се наливаше като чалтик. Останалите в играта бяха ужасено от огромното количество алкохол, който поемаше писателят.

Наскоро той отново изуми публиката. Призна, че „не пиел толкова много”. Бил винаги с чаша вино в ръце, до топлата печка и изчистен от вредни мисли и чувства.

В типичният си стил пияният текстописец твърди, че настроението му е „циклоидно”. Един път бил отворен към хората, техните проблеми. Друг път не му се срещало с хората, не му се приказвало, затворен в своя собствен свят. Доволен е, че във „Фермата” е показал на какво е способен един писател. Той имал тренинг с тежката хамалска работа. Само че му липсвали майсторлъка и детайлното изпълнение на нещата. Но според него твърде много се раздавал, заради това накрая рухнал. Не се пестял физически и затова се почувствал зле. Отдавна имал проблеми със сърцето. Получавал тежки аритмии и не му достигал въздух. Лекарите казвали, че е мускулът на сърцето му е здрав, но той си знаел какво го чака и има като заболяване. Писателят сподели, че след приключване на шоуто заминал за Цюрих и Мюнхен. Причината била да представи книгата си „Лудост” и себе си като автор. Той бил удивен, че Германия била нападната от бежанци. На фона на това Лъвов мост и столицата била направо песен. В типичния си стил разказа, че проститутка го обрала с 400 евро, само докато пресичал улицата им. „Дразни ме специфичното поведение на хората на Балканите. Те са мили, вежливи и усмихнати на хора с пари и власт. Тези, които са бедни, слаби, са респективно зли, надменни,агресивни и подли. Българинът прави една непробиваема стена между себе си и околния свят, който смята непременно за враждебен. В по-белите европейски държави поне съществува едно фалшиво отношение за равенство и равнопоставеност”, сподели Калин Терзийски.