Светът тръпне в очакване: Туин Пийкс стартира с епизод от 2 часа! (виж на коя дата тръгват новите серии)

Гласувайте за статията

Туин Пийкс беше и си остана най-мистериозният и завладяващ сериал изобщо!

Кой не помни Туин Пийкс, кой не е чувал за него?! Шедьовърът на Дейвид Линч се излъчи в България преди години. Но мнозина още настръхват и се събуждат с крясъци при спомена за убийството на Лора Палмър и зловещия Боб.

Без никакво преувеличение ще припомним, че по времето, през което Туин Пийкс се излъчваше у нас, кабинетите на психиатрите се напълниха с психясали пациенти. Зрители дори пишеха писма до телевизията с молба да спрат сериала, защото изпитват панически ужас в собственото си ежедневие.

Туин Пийкс

Още ли совите не са това, което са?!… Огън, следвай ме – от 21 май ужасът започва отново!

Е, филмът не само не спря, но имаше и пълнометражно продължение, което даваха в кината. То се казваше „Седем дни преди смъртта на Лора Палмър“ и бе още по-ужасяващо от самата телевизионна поредица.

Краят на сериала за жалост остана отворен, а Дейвид Линч години наред не се нае да заснеме неговото продължение. До днес. Фенове на Туин Пийкс, отваряйте шампанското!

Защото любимците ви се завръщат цели 20 години по-късно. Продължението на сериала ще стартира на 21 май тази година като пилотният епизод ще бъде цели два часа.

„Продължението на Туин Пийкс няма да бъде просто проформа, в една или две серии. Линч и екипът му заснеха достатъчно епизоди и се кълнат, че ако преди са ви настръхвали косите, то сега ще виете от ужас“, споделиха издайнически от студиото.

Много от актьорите, които познавахме преди, си остават същите. Само че 20 години по-стари. Какво ще се случи с агент Купър, който продаде душата си на Боб, за да спаси Ани от черната дупка?!… Имайте малко търпение и ще разберете сами.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар