Падение: Жана Бергендорф вие на сцената в Горна Оряховица! (никой не я иска за участия)

Гласувайте за статията

Жана Бергендорф на ръба, срамът й е огромен!

Славата на Жана Бергендорф угасна така бързо, както й изгря. Червенокосата фурия, която спечели сърцата на журито и зрителите в „Х Фактор“ в момента е в период на жестоко падение.

Протежето на Саня Армутлиева вече няма покани за участия, с които в близкото минало се гордееше и дори се фукаше. Нещо повече – по време на коледните и новогодишни празници Жана Бергендорф имала само една покана за изява.

Жана Бергендорф

Жана Бергендорф се превърна в треторазрядна певачка, вече никой не я кани на участия в известни клубове или градски сцени

И тя е не къде да е, а в Горна Оряховица. При това не в центъра, а в краен квартал, бъкан с цигани, разказаха потресени очевидци. Жана се качила на сцената заедно с други народни и читалищни таланти, от което личало, че умира от яд.

След няколкото песни, които изпяла на студа, Жана Бергендорф останала за кратко да се разпише по тетрадките на неколцина ученици и офейкала. Тя обаче останала да нощува в Горна Оряховица и то в хотелче за 50 лева на вечер.

„Жанчето прие участието, за да може някак да закърпи бюджета си, който съвсем изтъня. Тя чевръсто похарчи парите от хонорара на Вип Брадър и това й беше най-голямата глупост. Да я видим сега откъде ще печели като вече не е това, което беше“, коментират близки до обкръжението й източници.

Причината за залязлата слава на Бергендорф е именно участието й във Вип Брадър, където се орезили напълно. Зрителите останаха отвратени от истеричните й пристъпи и тотално неадекватно поведение спрямо останалите. Което й изигра възможно най-гадната шега.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар