Шоков удар: Митко Динев иска 95 лева издръжка от Емануела! (заведе дело в съда)

Гласувайте за статията

Емануела вече и името си забрави от шока, който я връхлетя!

Чаровната Емануела се видя в чудо. Певицата буквално си забрави името като научи какво е направил вече бившият й любим Митко Динев. А именно – бащата на второто й дете е завел дело в съда, с което иска Емануела да му плаща… издръжка.

Въпросната издръжка трябвало да бъде 95 лева на месец, които Митко Динев да влагал в грижите за сина си. Ти да видиш!… Новината потресе всички, не само певицата. Тъй като подобно чудо не се беше случвало в родината ни сигурно от век.

Емануела

Емануела в шок от решението на бившия си – Митко Динев иска от нея месечна издръжка

„За каква издръжка се бори Динев при всички пари, с които разполага. Баща му – олигархът Динко Динев как не вземе да му бие един зад врата, че да не излага семейството си. Защото себе си да орезили, иди-дойди. Но така прави за смях и самата си фамилия“, коментират ошашавени познати на певицата.

Припомняме, че наскоро Емануела и Митко Динев се бореха в съда за пълното попечителство над малкия Митко. И в крайна сметка магистратите решиха детето да остане при майка си.

Младият Динев имаше право на две срещи с детето си в месеца – всеки първи и трети уикенд, но без приспиване. Както и на 15 дни през лятната ваканция с приспиване. Но в дните, когато тя не съвпада с отпуската на майката.

Самата Емануела неведнъж се е оплаквала, че гледа сама сина си. Тя е категорична, че й тежат не грижите за хлапето, защото се справя чудесно. Тревожи я пълната незаинтересованост на баща му към него.

„Работех бременна, работя и още от раждането на малкия Мити. Какво можех да направя друго, когато за него аз съм и майката, и бащата. Неговият биологичен такъв и пръста си не помръдва“, многократно е разказвала певицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар