Колегите й в шок: Виж какво се случва в дома на Мария Цънцарова и Симо! (още подробности)

Колегите й в шок: Виж какво се случва в дома на Мария Цънцарова и Симо! (още подробности)
1 (20%) 1 vote

Мария Цънцарова е на върха в телевизията, но на дъното у дома!

Колегите на журналистката Мария Цънцарова от Би Ти Ви са в тотален шок от това, което се случва в дома й със съпруга Симо. Ако тя е в топ форма и винаги на върха в репортажите си, то вкъщи била истинско падение.

Близки до Симо и Мария Цънцарова разказват, че журналистката не може и една супа да сготви, било тя и от готовите. Двамата с мъжа й са женени от 2014-та година, а в момента очакват първото си дете.

Мария Цънцарова

Мария Цънцарова е истинско бедствие в домакинството, но Симо я обожава

Пита се обаче как Мария ще гледа бебето като си няма хал хабер от домакинство и от чисто женските задължения. „Случи на мъж това момиче и туй то! Симо е ангел, за когото тя всеки ден свещи трябва да пали от благодарност. Друг на негово място не би я издържал и една седмица, а той е все така влюбен в нея. Колко пъти е наводнявала къщата им, подпалвала ютията, а той не – обичам я“, разказват с усмивка колеги на Мария Цънцарова.

Нещо повече – журналистката, която успя да вземе интервю от самия Слави Трифонов, изгубила годежния си пръстен. При това само дни, след като навремето Симо й го подарил.

Това се случило отново по време на работа и на поредния й разследващ репортаж за телевизията. Лошо й станало като видяла, че бижуто го няма, но Симо само я прегърнал.

„Вместо да се разсърди или поне да й каже да внимава повече, той се заел да я успокоява. Казал й, че дори сто пъти да си изгуби пръстена, тя е неговото момиче завинаги. Е, няма такива мъже като него вече“, жалват се с лека завист колежки на Мария Цънцарова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар