Открития, които биха могли да променят

В света на науката има открития, които са можели да променят света. Но по една или друга причина, техните създатели са били убити, а те самите унищожени. Някои изобретения са скрити от очите на човечеството или просто са под прикритие. Заклетите привърженици на конспиративните теории смятат, че зад това стоят големи корпорации и правителствата на силните страни. В техен интерес било изобретенията никога да не се използват.   Още повече, че някои от тях могат да променят света и живота, такъв, какъвто го познаваме. Други да объркат целия световен ред и да сринат световната икономика.

Представяме ви 7 открития, които щяха преобразят света, ако бяха достъпни до човечеството

1. Геният Никола Тесла построил кула, чрез която е използвал естествената честота на нашата Вселена за пренос на данни, включително и широка гама информация в изображения, гласови съобщения и текст. Това негово изобретение всъщност е първата безжична комуникация, но между другото показала, че Вселената е пълна със свободна енергия. Само за сведение - тя е унищожена.

2. Електромобил EV1

Това е първият електрически автомобил, който е бил  пуснат в масово производство. Въпреки това, компанията, която го произвеждала - "Дженеръл мотърс", внезапно прекъснала продажбите и унищожила всички мостри. Производството продължило от 1996 до 1999 година. 3. Проектът XA за производство на цигари, които не предизвикват рак. Ако се съживи това изобретение, ще се спасят милиони хора, но по пътя на реализацията му се изпречили големите тютюневи компании.

4. "Хроновизор" - очила за виждане в бъдещето

Очилата подобни на днешните Google Glasses, дават възможност за поглед в миналото и бъдещето. Според някои теории на конспирацията, очилата са скрити във Ватикана.

5. Лазер който лекува рак

Лазерен лъч, който бързо и ефективно убива клетките на рака, е бил измислен от ученият Роял Реймон Райф. Както с много други изобретения и неговото откритие повече от половин век е неизползваемо, а Реймон е обявен за луд. Впоследствие Райф е убит, а откритието му е унищожено при пожар. [caption id="attachment_504755" align="aligncenter" width="600"]Откритията на тези учени промениха целия свят Откритията на тези учени промениха целия свят[/caption]

6. Водата като гориво

Американецът Стенли Майер измислил начин, по който да превръща водата в гориво за автомобили.  Американското правителство обаче обявява изобретението му за измама, а смъртта му и до днес остава голяма загадка.

7. Антигравитационен диск

Американецът Томас Таузенд Браун е създал и тествал диск, който позволява да се противоречи на законите на физиката, т.е. гравитацията. Неговото откритие така и не влиза в употреба, а американското правителство го обявява за държавна тайна.