Драго Чая разказа страшен куриоз с Катя и Здравко от Ритон! (още подробности)

Гласувайте за статията

Драго Чая си спомня за преживяното с Катя и Здравко от Ритон!

Невероятна и доста мразовита случка с Катя и Здравко от Ритон разказа техният пръв приятел Драго Чая. Това се случило в същата такава зимна картинка със сибирски студ. Но не днес, а преди няколко години.

Тогава Ритон били тръгнали на участие за Нова година във Варна и разбира се, пътували със своя си автомобил. Заедно с тях бил Чая, както и кучето на дуета. Без него те не отивали никъде, за разлика от сега.

Ритон

Драго Чая разказа зимния гаф на Катя и Здравко от Ритон

Казваме за разлика от сега, защото след този инцидент четириного вече не припарвало с тях на път за участие или концерт. „Стана на една бензиностанция, където спряхме да заредим и да отидем до тоалетната. Като приключихме, тръгнахме към колата, а хайванът ни видя и от радост започна да подскача. Без да иска натисна бутона и заключи автомобила, а ние останахме навън“, разказва с усмивка днес Драго Чая.

Отнело повече от няколко часа, докато Здравко от Ритон се обади на свой верен авер от столицата и го помоли да отиде и да им донесе резервните ключове от дома им. През цялото това време тримата мръзнели на зверския студ навън, докато кученцето се кефело на топличко в колата.

„Винаги като стане студено и се съберем, се сещаме за този гаф и си умираме от смях. Да знаете обаче, че тогава изобщо не ни беше забавно. Хубавото е поне, че не се разболяхме, но си спомням, че се нагълтахме с чай и витамини още като пристигнахме във Варна“, смее се Драго Чая.

И не пропуска да изкаже радостта и благодарността си към Катя и Здравко от Ритон затова, че са му останали толкова верни и добри приятели през всичките тези години.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар