Владо Карамазов юрка мега тузарско „Мицубиши” (Вижте колко се изръси за спортния звяр)

Гласувайте за статията

Владо Карамазов с фука с нов спортен звяр, актьорът фучи по столичните улици с „Мицибиши Еклипс”

Владо Карамазов се обзаведе с нов апортен автомобил. Като любител на високите скорости актьорът си купил японски звяр. С който се фука по софийските улици.

Карамазов е изтръскал поне 50 бона за спортната си кола, разкриват познавачи на автомобилния пазар.  Която е произведена в заводите на японския концерн „Мицубиши”. Автомобилът се набива на очи. Само дето май никак не е пригоден за софийските улици. Тъй като е пълно с опасни дупки и „легнали полицаи”. Окачването било ниско и уличните препятствия ще попилеят шасито за отрицателно време, одумват продобивката му вещи в занаята.

37-годишния хубавец има добри доходи. Стигат му да удря по едно финансово рамо на родата. Че даже му хартисват пари да се поглези с разни луксозни прищевки. Не е тайна, че водещия на риалити формата „Сървайвър” си пада по състезателните коли и мотори. Но и си угажда с маркови дрехи и скъпарски ваканции по света, предават информацията от електронната агенция лидер в светските новини  hotarena.net.

Преди дни Владо бе засечен да паркира пред „Народния театър” където играе в няколко успешни постановки. Изскочи от „Мицубишито” до близкото чейнч бюро. После се върна бързо да не закъснее за репетиция.

През последните няколко години Владо Карамазов развива активна актьорска дейност. Освен в Народния театър играе и в частна трупа. Заедно с ортаците си Юлиан Вергов и Захари Бахаров се скъсват от представления из страната. Според техни близки заработват луди пари. Които после на воля харчат.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар