Предсказателят на Брекзит: До края на 2017 ЕС няма да съществува!

Предсказателят на Брекзит: До края на 2017 ЕС няма да съществува!
2 (40%) 1 vote

Шотландец е наричан новият Нострадамус, предсказал Брекзит

Шотландецът Марк Блайт, който е професор в американския университет Браун, от известно време е наричан „Новият Нострадамус“. Причината за това е, че той с абсолютна точност успява да предвиди Брекзит и победата на Доналд Тръмп на президентските избори в САЩ. А сега предвижда, че Европейският съюз ще се разпадне до края на тази година.

Блайт, който преподава политическа икономика, се слави като абсолютен ясновидец. Той предизвиква тотален фурор, когато въпреки предварителните прогнози, предвижда и резултатът на италианския референдум. Става въпрос за допитването за конституционни промени, чийто отрицателен резултат доведе до оставката премиера Матео Ренци.

Шотландския професор твърди, че базира твърденията си на факти, но мнозина са го обявили за истински ясновидец. Най-новата му хипотеза обаче е доста плашеща. Той твърди, че ЕС ще се разпадне, може би още преди Великобритания да започне обсъждането на член 50 от Лисабонския договор. Което е фактическият старт на формалния процес за излизане от съюза. Но това не е единствената прогноза на Блайт. В интервю за ВВС той казва, че Франция я очакват сериозни изпитания. Особено тежки последствия може да има опитът за предотвратяване на избора на Марин Льо Пен, която има голяма подкрепа сред избирателите, предава Index.hr.

„Имаме избори във Франция, които наближават съвсем скоро. И в тях имаме един много реалистичен вариант, победата да бъде спечелена от Националния фронт още в първия кръг. Тогава всички във Франция ще организират голяма коалиция, която ще се опита да спре избора на Льо Пен“, казал Блайт.

Пресказателят на Брекзит, предвижда и края на ЕС през 2017

Пресказателят на Брекзит, предвижда и края на ЕС през 2017

Най-невероятното е, че досега всяка от неговите прогнози се е сбъдвала. И макар да твърди, че той не е ясновидец, вече му се носи славата на такъв. Остава да се види, дали и последната му прогноза ще се окаже истинска. Мнозина се надяват поне този път той да не бъде прав.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Предсказателят на Брекзит: До края на 2017 ЕС няма да съществува!”

  1. иванов

    ян. 07. 2017

    амин дай Боже

Добавете коментар