Скарани ли? Буш и Клинтън на крака при Тръмп на 20 януари

Гласувайте за статията

Буш и Клинтън отиват при Тръмп на 20 януари

Въпреки кървавите битки по време на президентските избори, Доналд Тръмп и Хилари Клинтън демонстрират забележително приятелски отношения. Нещо повече — кандидатката на демократите ще бъде сред ВИП — гостите на клетвата на Тръмп на 20 януари.

Както е известно, Хилари Клинтън изгуби изборите от Доналд Тръмп през ноември. Делегатите бетонираха победата му с повторното си гласуване, в резултат на което той стана президент на САЩ.

И въпреки че Тръмп и Клинтън си размениха доста удари, двамата си подадоха ръце след провала. Стигна се до там, че Хилари Клинтън обяви, че ще присъства на клетвата на опонента си в Белия дом.

Бившата президентска кандидатка на демократите и съпругът й Бил вече официално обявиха, че планират да присъстват на встъпването на Доналд Тръмп като президент на САЩ. То е насрочено за 20 януари 2017 г., а двамата с удоволствие ще присъстват, съобщиха техни сътрудници.

Съобщението, че някогашният президент на САЩ и бившия държавен секретар ще присъстват на встъпването на Тръмп, последва скоро след друго изявление. От офиса на наследника на Клинтън на президентския пост, Джордж Буш — младши, съобщиха, че той и съпругата му Лора ще се появят на церемонията.

Именно тяхната поява стана повод и семейство Клинтън да обявят присъствието си.

Въпреки злобните сблъсъци между Тръмп и Клинтън по време на президентската кампания, двамата запазиха топли отношения след това. Малко известен факт е, че Хилари и Бил Клинтън са били на сватбата на Тръмп и Мелания преди години. Нещо повече — новата първа дама оказва лобистка подкрепа на Клинтън за фондацията им. И дори след политическите сблъсъци двете страни запазиха добрите си отношения.

До толкова, че Бил Клинтън доста възторжено гледа Мелания при всяка тяхна среща.

Тръмп и Клинтън се помириха! Хилари и Буш заедно на клетвата за Белия дом

Тръмп и Клинтън се помириха! Хилари и Буш заедно на клетвата за Белия дом

Както изглежда, раните от политическите войни са превързани, а американския елит е приел новия президент. И нищо чудно Клинтън да стане все пак част от управлението.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар