Цецка Цачева нагло пререди хора в супермаркет (Вижте срама)

Цецка Цачева нагло пререди хора в супермаркет (Вижте срама)
4 (80%) 2 votes

Цецка Цачева демонстрира нечувана наглост и безочие

Цецка Цачева нахално пререди дълга опашка в супермаркет, за да не й се налага да чака

Цецка Цачева нагло пререди супер дълга опашка в супермаркет. Неуспялата кандидат президентка демонстрира, че се чувства нещо повече от обикновените хора и дори по време на коледния си пазар отказа да бъде наравно с тях.

Цецка Цачева

Цецка Цачева

Скандалната случка се разигра привечер на 22 декември пред очите на десетки хора, изнервени от дългото чакане пред касите на супермаркета. След тежък ден в парламента, Цачева на път за дома, се отби в кварталния супермаркет. Докато щъка между рафтовете лично да подбира продуктите – луканки, суджуци и други мезета, а също и прясно грозде и различни плодове, охраната я следва по петите.

В един момент обаче се стига до касите, а там опашките са безкрайни. Не и за госпожа Цачева обаче.

Охранителите й безцеремонно опразват периметъра, за да премине важната особа. Бившата плевенска адвокатка пристига с тежко натоварената количка. Закачила служебната си усмивка, тя кима наляво-надясно все едно е на предизборно събрание. Торбите с покупките се поемат от гардовете и достъпът на простосмъртните към касата отново е свободен.

„Беше страхотно нахалство! Г-жа Цачева се пререди без всякакъв свян най-отпред, сякаш е някаква коронована особа. Не я смути дори това, че много хора започнаха открито да недоволстват от постъпката й”, разказа пред „Уикенд” Петър Денчев, който заедно с половинката си Мария и детето им станал свидетел на грозната сцена, предават от Hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар