Румен Радев празнува Коледа на село (Вижте къде ще са другите държавници)

Гласувайте за статията

Румен Радев си отива на село, Бойко дондурка внучето, Плевнелиев заминава на ски

Президента Румен Радев ще заведе новата си половинка на село при родителите си. Там новоизбрания държавен глава ще посрещне  Бъдни вечер в домашна обстановка.

Румен Радев и половинката му

Румен Радев и половинката му

В село Славаняво Хасковско живеят майката и бащата на Радев. Те с нетърпение очакват сина  за най-семейния празник. Летеца, който се понесе към върховете на държавната власт искал преди да встъпи в длъжност да се види с всичките и роднини. А и да ги запознае с Деси Генчева, новата си жена.

Дядо Георги и баба Станка тайно се надявали, че синът им ще доведе и двете си деца от предишния си брак Дарина и Георги. Малко да се порадват и на внучетата си. А и съселяните на големеца искали да се срещнат с човека прославил селото им.

Според слуховете Бойко Борисов нямало да ходи никъде по празниците. Премиерът в оставка щял да празнува с най-близките си в къщи. Нали сегашната Коледа е първа в живота на малкото му внуче. Няма как прочутия му дядо да не уважи детето. Което е кръстено на него.

Президентът Росен Плевнелиев щял да се отдаде на любимия си спорт. Заминавал в зимно Банко да кара ски, предават от  retro.bg.

Парламентарната шефка Цецка Цачева по традиция празнува във ведомствената станция на Парламента във Велинград. Провалилата се на изборите за президент председателка на Народното събрание ще си отдъхне сред природата.

Доста хора на властови позиции както всяка година ще се отправят в базата „Орлица” в Пампорово. Там  може да се натъкнете на цялата цветова гама от политически партии. Другии народни избраници поемат към морето. Там в правителствената станция на парламента в Слънчев бряг ще посрещат празниците.

Има и такива, които тръгват за по-луксозни дестинации в чужбина. Но си мълчат да не дразнят простосмъртните.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Румен Радев празнува Коледа на село (Вижте къде ще са другите държавници)”

  1. TOTO

    Дек. 24. 2016

    РУМЕН РАДЕВ КАК ИМА ОЧИ ДА ПРЕДСТАВЯ ТАЗИ МАНГАЛКА КАТО НОВАТА СИ СЪПРУГА ПРЕД РОДИТЕЛИТЕ СИ,БЕЗ ДЕЦАТА…,МНОГО БЕЗМОЗЪЧЕН Е ТОЗИ НАТРАПЕН НИ ПРЕЗИДЕНТ,ШОФЬОР НА САМОЛЕТ…

  2. Marin Ruseborn

    Дек. 24. 2016

    Този Тото италиянския комик Тото ли е или от Тотото на Кръстева/Пеевски? Във всеки случай не е нещо да се вземе на серикозно!

Добавете коментар